Σεξ

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

pote-to-seks-mas-prokalei-thlipsi.jpg

Μία έρευνα του πανεπιστημίου του Τέξας και του πανεπιστημίου του UCLA της Καλιφόρνια στο Los Angeles (συμμετείχαν 25.000 άνθρωποι) έβγαλε τη λυπητερή του sex!Θέλοντας να επιβεβαιώσουν ότι η θλίψη σχετίζεται άμεσα με την ερωτική επαφή ρώτησαν άντρες και γυναίκες και το συμπέρασμα ήταν απλό. Οι άνδρες αισθάνονται λυπημένοι που δεν έχουν την ευκαιρία να αλλάζουν τις συντρόφους σαν τα πουκάμισα ενώ τα θηλυκά σκάνε από θλίψη επειδή επιλέγουν το λάθος άνθρωπο για να ερωτοτροπήσουν.

Ο καθηγητής κοινωνικής ψυχολογίας του UCLA Μάρτιν Χάσελτον δήλωσε ότι αν κοιτάξουμε το θέμα ιστορικά θα καταλάβουμε πως «Για τους άνδρες, κάθε χαμένη ευκαιρία να κάνουν σεξ με ένα νέο σύντροφο είναι ενδεχομένως μια χαμένη ευκαιρία να αναπαράγουν, μια δαπανηρή ζημία από μια πιθανή εξελικτική προοπτική».

Η κακή διάθεση έχει να κάνει με τη δειλία των αρσενικών να προσεγγίσουν την πιθανή ερωτική τους σύντροφο ενώ τους «κοστίζει» που σε πρώιμη ηλικία δεν έχουν την τόλμη να πειραματιστούν και να ζήσουν μία ανεξέλεγκτη σεξουαλική ζωή.

Από την πλευρά των γυναικών η θλίψη σχετίζεται με την απώλεια της παρθενίας τους από έναν άντρα που δεν το άξιζε, η εξαπάτηση από τον άνθρωπο που μοιράζονται το κρεβάτι τους καθώς από τις σύντομες εμπειρίες του sex!

«Οι αρνητικές συνέπειες του περιστασιακού σεξ ήταν πάντα πολύ υψηλότερες για τις γυναίκες παρά για τους άνδρες, και αυτό είναι πιθανό να έχει διαμορφώσει συναισθηματικές αντιδράσεις στις σεξουαλικές σχέσεις ακόμη και σήμερα» είπε στο τέλος ο καθηγητής και μετά σιώπησε!

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση