Σεξ

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

SADSADSDSADASDASDASDASD.jpg

Οι περισσότεροι «Θέλουν να μάθουν αν κάνουν αρκετό σεξ, αν κάνουν σωστό είδος σεξ και κατα πόσο ο σύντροφος τους θέλει αρκετό σεξ », δήλωσε ο Nelson, ένας σεξολόγος και ο συγγραφέας του "The New Monogamy".

Επιπλέον μερικές φορές ανησυχούν για το εάν πρέπει να κάνουν κάτι διαφορετικό στο κρεβάτι.
Σε απάντηση, ο Nelson συνήθως λέει στους ανθρώπους το ίδιο πράγμα.
"Ξεχάστε το κανονικό ".  "Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι  να έχετε την συναισθηματική δύναμη για τον σύντροφό σας και να αποδεχθείτε τις ανάγκες που μπορεί να έχει, ακόμα κι αν είναι διαφορετικές από τις δικές σας ", εξήγησε.

Σταματήστε να ανησυχείτε για το πόσο συχνά το κάνουν άλλα ζευγάρια.
Κάθε ζευγάρι έχει έναν «κανόνα» όταν πρόκειται για το σεξ και γι 'αυτό θα πρέπει να ανησυχείτε, είπε ο Dawn Michael, ένας σεξολόγος και ο συγγραφέας του " Ο σύζυγος μου δεν θα κάνει σεξ μαζί μου".
"Εάν ένα ζευγάρι έκανε σεξ τρεις φορές την εβδομάδα για πολλά χρόνια και τώρα έχει πέσει στη μια φορά την εβδομάδα, αυτό συμβαίνει λόγω του ότι το πρότυπο έχει αλλάξει και η συχνότητα έχει μειωθεί", είπε.
Αλλά ο Michael τονίζει επίσης ότι όταν πρόκειται για σεξ, δεν υπάρχει κανένας μαγικός αριθμός και τα περισσότερα ζευγάρια που λένε ότι κάνουν όλο το χρόνο λένε ψέμματα.
"Πολλά ζευγάρια θα πουν ότι κάνουν σεξ τρεις φορές την εβδομάδα, αλλά στην πραγματικότητα ο αριθμός αυτός δεν συσχετίζεται με την αλήθεια".

Αυτό που θεωρείτε φυσιολογικό τώρα δεν θα είναι αυτό που θα θεωρείτε φυσιολογικό για εσάς μέσα σε λίγα χρόνια.
ΟChris Rose, εκπαιδευτής σεξ για την ιστοσελίδα Pleasure Mechanics είπε πως, αυτό που έχει σημασία περισσότερο είναι το πόσο σεξουαλικά ικανοποιημένος είστε σε αυτό το σημείο στη ζωή σας.
"Η σεξουαλική ζωή είναι μια συνεχής πλοήγηση ανάμεσα στις παλίρροιες της λίμπιντο, τον χρόνο, την ενέργεια, και την αμοιβαία επιθυμία να δώσετε προτεραιότητα στο σεξ", είπε. «Συχνές συνομιλίες σχετικά με τη σεξουαλική σας ζωή και αυξάνοντας το μέγεθος της στοργικής αφής που μοιράζεστε έξω από την κρεβατοκάμαρα - μπορεί να είναι πραγματικά οι σημαντικότεροι παράγοντες σε μια μακροπρόθεσμη σεξουαλικά ικανοποιητική σχέση».

Μην χάσετε την ελπίδα εάν είστε με συντροφο με υψηλότερη διάθεση για sex απο εσάς.
Κάποιος πρέπει να διατηρήσει ένα ενδιαφέρον για τη σεξουαλική σας ζωή. Διαφορετικά, μπορεί να καταλήξετε σε μια κατάσταση νεκρού υπνοδωματίου, δήλωσε ο Ian Kerner, σεξουαλικός θεραπευτής και ο New York Times-bestselling συγγραφέας της "Αυτή έρχεται πρώτη: ο οδηγός του ανδρικού τρόπου σκέψης για να την ευχαριστήση μιας γυναίκας.
Όπως επισημαίνει, το φύλο δεν είναι πάντα αυθόρμητο, μερικές φορές, το κλοτσιμα που αρχίζει τη σεξουαλική σας ζωή απαιτεί την εστίαση στην διέγερση πάνω από οργασμούς και απλά να απολαμβάνετε τη στιγμή και την συσσώρευση.
"Λέω στα ζευγάρια ότι για πολλούς ανθρώπους, η σεξουαλική επιθυμία δεν εμφανίζεται στην αρχή του σεξ, αλλά περισσότερο προς τη μέση", είπε. "Πρέπει να δεσμευθείτε να δημιουργήσετε κάποιου είδους διέγερση (με το φιλί σας, να φτιάξετε, να χορέψετε ή να παρακολουθήσετε πορνό) που μπορεί να αυξήσει την επιθυμία για σεξ. Να είστε πρόθυμοι να δημιουργήσετε διέγερση. "

Αν είστε αυτός με τη χαμηλότερη σεξουαλική διάθεση, καθορίστε για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό.
Αν είστε αυτός που δεν ενδιαφέρεται λιγότερο για το σεξ, δεν υπάρχει λόγος να νιώθετε ντροπή, είπε ο Celeste Hirschman, θεραπευτής σεξουαλικής επαφής και συγγραφέας του "Make the Love Real".  Η απόκλιση των επιθυμιών στις σχέσεις είναι πιο κοινή από ότι αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι.
Όπως εξηγεί ο συγγραφέας της Hirschman, Danielle Harel, αν θέλετε τα πράγματα να αλλάξουν, πρέπει να είστε πρόθυμοι να βουτήξετε βαθιά στο γιατί είστε ανιδιοτελής στο σεξ. Θα μπορούσε να είναι ότι αντιμετωπίζετε φυσικές και ορμονικές διακυμάνσεις και η σεξουαλική επαφή είναι επώδυνη ή ίσως είστε απλά κουρασμένοι να κάνετε το ίδιο πράγμα στο υπνοδωμάτιο.
«Μερικές φορές, ο κατώτερος εταίρος σεξουαλικής κατεύθυνσης ίσως να μην πάρει το είδος του σεξ που θέλει ή μπορεί να νιώθει πάρα πολύ μεγάλη πίεση από τον σύντροφό του που τον κάνει να αισθάνεται υποχρεωμένος», δήλωσε ο Harel. «Η αίσθηση ότι υποχρεούμαστε να κάνουμε σεξ δεν είναι σίγουρα σέξι».

Θυμηθείτε: Το καλό σεξ δεν μπορεί να ποσοτικοποιηθεί.
Στο τέλος της νύχτας, όταν βάζετε στο κρεβάτι με τον σύντροφό σας, μην κοιτάζετε το ταβάνι και αναρωτιέστε αν η σεξουαλική σας ζωή είναι "φυσιολογική" σε σχέση με τους άλλους. Να είστε προληπτικοί και συζητήστε για το τι και οι δύο θέλετε στο υπνοδωμάτιο, είπε ο Νέλσον.
«Δοκιμάστε νέα πράγματα», είπε. "Να σπρώξετε περισσότερο, να αυνανίζεστε, να διαπραγματευτείτε μια ανοιχτή σχέση, αλλά βεβαιωθείτε ότι πάντα μιλάτε για το τι είναι σημαντικό για σας", είπε. "Ποτέ μην σιωπάτε ποτέ ή κρατάτε δυσαρέσκεια."
Πρόσθεσε: «Το μυστικό σε μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή δεν είναι μόνο να πάρεις το σεξ που θέλεις, μαθαίνεις πώς να δώσεις στον σύντροφό σου αυτό που θέλει».
Πηγή: www.huffingtonpost.com

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση