Σεξ

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

friends sex

Μιλάμε για την αμοιβαία επωφελή σχέση μεταξύ δύο φίλων, που επιδίδονται σε περιστασιακό σεξ χωρίς δεσμούς και χωρίς προσδοκίες. Σε μια εποχή που όλοι οι άνθρωποι σκέφτονται πώς θα λύσουν τα οικονομικά τους θέματα, η τάση αυτή έχει γίνει πλέον μόδα. Η δέσμευση θα μπορούσε να περιμένει, αλλά η επιθυμία για την απόλαυση δεν σε αφήνει ποτέ. 

Στην ερώτηση γιατί έχει δημιουργηθεί η τάση αυτή, η ειδική σε θέματα σχέσεων, Rachna Kothari υποστηρίζει: «Μερικοί από τους λόγους θα μπορούσε να είναι απλώς και μόνον το εμφανές γεγονός ότι οι δύο φίλοι νιώθουν φυσική έλξη ο ένας για τον άλλο και μπορούν να επωφεληθούν σεξουαλικά, η επιθυμία για ευχαρίστηση, το αίσθημα της μοναξιάς ή η ανάγκη διατήρησης μιας ερωτικής σχέσης χωρίς ετικέτες.»

Τις περισσότερες φορές, σε μια τέτοια σχέση, είναι δύσκολο να διατηρηθεί οικειότητα μετά την ολοκλήρωση της σεξουαλικής πράξης. Είναι ριψοκίνδυνο να μπεις σε μια τέτοιου είδους σχέση με κάποιον που αισθάνεσαι πολύ δεμένος ή που δεν αντέχεις να μη βλέπεις συχνά. Οι περισσότεροι συνήθως λένε ότι οι γυναίκες τείνουν να ερωτεύονται το σύντροφό τους, μετά από τη σεξουαλική επαφή. 

Ωστόσο οι μελέτες καταρρίπτουν αυτό το μύθο. Είναι φυσιολογικό από τη στιγμή που είχατε σεξουαλική επαφή το σώμα να εκπέμπει φυσικές ορμόνες, που παράγουν αισθήματα αγάπης και στοργής. 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση