Σεξ

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

men watching porn

Η άποψη ότι η παρακολούθηση ερωτικών ταινιών μπορεί να προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις εκ μέρους των ανδρών, πυροδοτώντας νέες συμπεριφορές υποβάθμισης του γυναικείου φύλου, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύεται στο περιοδικό The Journal of Sex Research.

Σύμφωνα λοιπόν με τη νέα έρευνα οι άνδρες που βλέπουν ερωτικές ταινίες είναι πιο άνετοι και χαλαροί και περισσότερο «ντελικάτοι» απέναντι στις ερωτικές τους συντρόφους.

Οι ερευνητές θέλοντας να διαπιστώσουν αν το πορνό κάνει πραγματικά τους άντρες να σκέφτονται πώς οι γυναίκες δεν είναι τίποτα άλλο, παρά αντικείμενο του σεξ,ζήτησαν από 10.946 άνδρες και 14.101 γυναίκες να συζητήσουν τις συνήθειές τους στην ερωτική βιομηχανία, καθώς και τις απόψεις τους σχετικά με την ισότητα των φύλων, την άμβλωση κλπ.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν πως οι άνδρες που είχαν παρακολουθήσει τουλάχιστον μία πορνογραφική ταινία τον τελευταίο χρόνο, είχαν στην πραγματικότητα μια πιο «φεμινιστική» άποψη συγκριτικά με εκείνους που μπορεί να δουν μια ακατάλληλη σκηνή εντελώς τυχαία!

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση