Σεξ

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

best time for sex

Ο κιρκαδικός ρυθμός (βιολογικό ρολόι) ποικίλει κατά τα διάρκεια της ζωής, που σημαίνει ότι υπάρχει διαφορετική «καλύτερη στιγμή» για να εκτελέσουμε διάφορες δραστηριότητες.

Ανάλογα λοιπόν σε ποια δεκαετία της ζωής μας βρισκόμαστε, οι ειδικοί από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης προτείνουν, όπως αναφέρει η Daily Mail, συγκεκριμένες στιγμές της ημέρας για να έρθουμε σε ερωτική επαφή με τον σύντροφό μας .

Στα 20

Στις 3 μ.μ: Hλίμπιντο σε αυτή την ηλικία είναι στα ύψη. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το μεσημέρι να κάνετε σεξ και να συνεχίσετε γεμάτοι ενέργεια το υπόλοιπο της ημέρας.

Στα 30

Στις 8.20 π.μ: Το φως του ηλίου αυξάνει την τεστοστερόνη και στα δύο φύλα, διεγείροντας τον υποθάλαμο (μέρος του εγκεφάλου που είναι υπεύθυνο για τις ορμόνες), καθιστώντας το σεξ το πρωί ιδανικό!

Στα 40

Στις 10.20 μ.μ: Το σεξ κατά τις βραδινές ώρες ενισχύει το αίσθημα χαλάρωσης, με την απελευθέρωση οξυκοτίνης, η οποία προωθεί την ευεξία και την ηρεμία.

Στα 50

Στις 11μ.μ: Με τόσο βεβαρημένο πρόγραμμα, το σεξ καλύτερα να το αφήσετε για αργά το βράδυ!

Στα 60

Στις 8 μ.μ: Έχει περάσει αρκετός χρόνος από το δείπνο (που προτείνεται στις 6.30) οπότε είστε έτοιμοι να πλημμυρίσετε από οξυτοκίνη, που απελευθερώνεται με τον οργασμό.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση