Σεξ

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

orgasmos

 

Ο γυναικείος οργασμός είναι ένα θέμα που αν ξεκινήσουμε να μιλάμε για αυτό, θα μας πάρουν οι μέρες!

Είναι πολυσύνθετο κι ακόμη κι οι ειδικοί έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά! Αυτό βέβαια είναι και λογικό, καθώς η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική από την άλλη.

Εμείς όμως βρήκαμε μερικά tips ώστε να τον πετύχετε!

• Καταρχήν πρέπει να διαχωρίσουμε στο σημείο αυτό τον ανδρικό με τον γυναικείο οργασμό. Ο πρώτος για να επιτευχθεί είναι εύκολος και δεν χρειάζεται ώρα, σε αντίθεση με τον γυναικείο που θέλει λίγη ώρα παραπάνω. Αν σκεφθεί κανείς ότι η μέση γυναίκα χρειάζεται περίπου 30-60 λεπτά περιποίησης. Θέλει χρόνο και κυρίως τρόπο!
• Η κλειτορίδα είναι το σημείο που θέλει προσοχή και μπορεί να απογειώσει τη γυναίκα. Ακόμη κι εδώ όμως ο άντρας πρέπει να την περιποιηθεί κατάλληλα. Αν τον δείτε να πηγαίνει στο σημείο αυτό με στεγνό χέρι...σταματήστε τον και εξηγήστε του μερικά πράγματα!
• Καθοδηγήστε τον! Οι σωστές οδηγίες μπορούν να σας απογειώσουν και τους δύο! Θα πρέπει να μιλήσετε μαζί του ανοιχτά και να του πείτε τι σας αρέσει και τι όχι.
• Την ώρα της ερωτικής επαφής, μη διστάσετε να περιποιηθείτε κι εσείς η ίδια την κλειτορίδα σας. Μην ξεχνάτε ότι εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθένα τι σας αρέσει και τι όχι.
• Πρέπει να αισθάνεστε άνετα με τον σύντροφό σας προκειμένου η ερωτική επαφή να είναι απολύτως πετυχημένη κι οι δυο σας να ικανοποιηθείτε το ίδιο. Αν εσείς η ίδια, δεν αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο, μην περιμένετε από τον άλλον, που δεν σας ξέρει ακόμη καλά να σας ξεκλειδώσει.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση