Σεξ

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

stitiki

Μπορεί να συμβεί σε όλους τους άνδρες κάποια στιγμή να εμφανίσουν πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας, χωρίς αυτό να αποτελεί γενικότερο σύμπτωμα μιας πιο σοβαρής κατάστασης.

Η Medical Daily παρουσιάζει κάποιες αιτίες στυτικής δυσλειτουργίας που ίσως δεν είχατε φανταστεί:

Έλλειψη βιταμίνης D

Αρκετές μελέτες έχουν συνδέσει την έλλειψη βιταμίνης D με αυξημένο κίνδυνο καρδιακής προσβολής, εγκεφαλικά επεισόδια, καθώς και για παθήσεις που συνδέονται με την καρδιαγγειακή νόσο, όπως η υψηλή πίεση αίματος και ο διαβήτης. Και επειδή καρδιακή νόσος είναι μια αποδεδειγμένη αιτία στυτικής δυσλειτουργίας, είναι λογικό ότι μερικές άλλες μελέτες έχουν συνδέσει και την ανεπάρκεια βιταμίνης D με την συγκεκριμένη διαταραχή.

Παρακολουθείτε πολύ συχνά πορνογραφικό υλικό

Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Kinsey, το 9% των αντρών που παρακολουθούν πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο ή την TV, αδυνατούν να σταματήσουν τη συνήθειά τους, η οποία εξελίσσεται σε ασθένεια. Η υπερβολική θέαση προνογραφικού υλικού έχει συνδεθεί με μειωμένη αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση, καθώς και μειωμένη σεξουαλική ικανοποίηση.

Ροχαλίζετε πολύ

Η υπνική άπνοια μπορεί να προκαλέσει υψηλή πίεση του αίματος και άλλες καρδιαγγειακές παθήσεις, προβλήματα μνήμης, αύξηση βάρους, ανικανότητα και πονοκεφάλους. Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Clinical Sleep Medicine έδειξε ότι το 63% των αντρών με στυτική δυσλειτουργία αντιμετωπίζει προβλήματα στις σχέσεις του, το 69% έχει μειωμένη σεξουαλική επιθυμία και το 46% έχει μειωμένη σεξουαλική διέγερση.

Δείτε και: Τα μυστικά της καλής στύσης σύμφωνα με τους ειδικούς!

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση