Σεξ

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

sexual satisfaction

«Όσο ζω μαθαίνω» λέει το γνωστό γνωμικό, το οποίο ασφαλώς ισχύει και στην περίπτωση του σεξ! Συγκεκριμένα, το περιοδικό Time, μέσα από μελέτες και έρευνες που έχουν δημοσιευθεί ανά διαστήματα, μας παρουσιάζει κάποια πράγματα που ίσως δεν γνωρίζαμε γύρω από το σεξ!

  • Οι άνθρωποι που έχουν συχνούς οργασμούς, ζουν περισσότερο, έχουν λιγότερο άγχος και αντιμετωπίζουν χαμηλότερο κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων. Επίσης, η περιτομή μπορεί να προκαλέσει δυσκολία στον οργασμό τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών.
  • Μόνο το 35% των γυναικών έρχεται σε οργασμό την πρώτη φορά που κάνει σεξ. Το «κλειδί» επίσης για να έρθει μια γυναίκα σε οργασμό δεν είναι τα ερωτικά παιχνίδια αλλά το ίδιο το σεξ! Επιπλέον, οι γυναίκες έχουν διαφορετικά είδη οργασμών ενώ η ηλικία που ευχαριστιούνται περισσότερο το σεξ είναι τα 30.
  • Κι όμως, οι γυναίκες προσποιούνται οργασμό για να κρατήσουν έναν άνδρα. Αλλά το ίδιο κάνουν και οι άνδρες. Περίπου ένας στους τέσσερις έχει προσποιηθεί οργασμό, κυρίως οι άνδρες της μέσης ηλικίας.
  • Μπορείτε να καταλάβετε αν οι γυναίκα έχει οργασμούς, ακόμα και από τον τρόπο που περπατάει. Η συναισθηματική της νοημοσύνη, τα ενδιαφέροντα της είναι επίσης δείκτης καλής και υγιής σεξουαλικότητας. Επιπλέον, οι γυναίκες που κάνουν αποτρίχωση στο ευαίσθητο σημείο τους έχουν καλύτερη σεξουαλική λειτουργία.
  • Hσεξουαλική ικανοποίηση της γυναίκας συνδέεται με καλή σωματική και ψυχική υγεία. Τα αντισυλληπτικά χάπια πράγματι κάνουν πιο θελκτικούς τους άνδρες στα μάτια των γυναικών και προσφάτως επιβεβαιώθηκε ότι το σημείο «G» δεν υπάρχει.
  • Η σεξουαλική ικανοποίηση που έρχεται από νωρίς σε ένα γάμο κρατά τα ζευγάρια μαζί για πολλά χρόνια ενώ η διαφορά ηλικίας παίζει επίσης μεγάλο ρόλο στο πόσο σεξουαλικά ικανοποιημένοι νιώθουν και οι άνδρες και οι γυναίκες.
  • Τέλος, ένα πράγμα που πιθανώς γνωρίζατε: Ναι, οι άνδρες θέλουν περισσότερο σεξ από τις γυναίκες. Ωστόσο, όσο περισσότερο πορνό βλέπει ένας άνδρας τόσο λιγότερο ικανοποιημένος είναι με τη σχέση του.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση