Σεξ

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

allergic sex

Σίγουρα έχετε ακούσει για αλλεργία σε ξηρούς καρπούς, σε τσιμπήματα εντόμων, σε φάρμακα..Είναι άλλωστε από τις πιο συνηθισμένες αλλεργίες, που ταλαιπωρούν εκατοντάδες ανθρώπους. Αλλά αλλεργία στον ήλιο, το κρύο ή το…σεξ μάλλον είναι κάτι που δεν συναντάται εύκολα.

Αλλά μπορεί πράγματι να υπάρχει αλλεργία στο σεξ; «Όχι ακριβώς», όπως αναφέρει δημοσίευμα του πρακτορείου ειδήσεων CBS βασιζόμενο σε έκθεση της Αμερικανικής Ακαδημίας Αλλεργιών, Άσθματος και Ανοσολογίας.

Επί της ουσίας, αυτό που συμβαίνει είναι ότι ορισμένες γυναίκες είναι αλλεργικές στο σπερματικό πλάσμα, δηλαδή στο ανδρικό σπέρμα. Αν και το συγκεκριμένο είδος αλλεργίας δεν είναι ιδιαίτερο συχνό, μπορεί εντούτοις να προκαλέσει φαγούρα, πρήξιμο και κοκκινίλα στον κόλπο και σε σοβαρές περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή αλλεργική αντίδραση (αναφυλαξία).

Τα προφυλακτικά είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος προστασίας από την συγκεκριμένη αλλεργία, αρκεί βέβαια να είστε βέβαιες ότι δεν έχετε αλλεργία και στο λατέξ των προφυλακτικών.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση