Σεξ

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

better-sex-foods

Εάν θέλετε να βάλετε λίγο αλατοπίπερο στη σχέση σας και να τονώσετε την σεξουαλική σας ζωή, υπάρχουν ορισμένες τροφές που μπορούν να σας βοηθήσουν να το πραγματοποιήσετε. Εξάλλου, όχι μόνο ο έρωτας περνάει από το στομάχι, αλλά και το σεξ…

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Health, υπάρχουν ορισμένες τροφές που είναι περισσότερο αφροδισιακές από άλλες και μπορούν εύκολα να ανεβάσουν την λίμπιντο.

Αβοκάντο

Το αβοκάντο θεωρείται αφροδισιακό από πολλούς πολιτισμούς, καθώς είναι πλούσιο σε ακόρεστα λιπαρά που βοηθούν στην λειτουργία της καρδιάς και των αρτηριών. Συνεπώς, η καρδιά παραμένει δυνατή και στέλνει το αίμα προς τις σωστά μέρη του σώματος…

Αμύγδαλα

Τα αμύγδαλα βρίσκονται στην κορυφή των τροφών που μπορούν να αυξήσουν το πάθος, να λειτουργήσουν ως σεξουαλικό διεγερτικό και να ενισχύσουν την γονιμότητα. Όπως και τα σπαράγγια, και τα αμύγδαλα είναι πλούσια σε διάφορα ιχνοστοιχεία (ψευδάργυρος, βιταμίνη Ε)που είναι σημαντικά για την σεξουαλική ζωή και την αναπαραγωγή.

Φράουλες

Πέρα από το φλογερό τους χρώμα, οι φράουλες αποτελούν εξαιρετική πηγή φολικού οξέος, μιας βιταμίνης που αποκρούει τις γενετικές ανωμαλίες στις γυναίκες και αυξάνει και τον αριθμό σπερματοζωαρίων στους άνδρες.

Θαλασσινά

Παρά την γλοιώδη αφή τους, τα στρείδια αποτελούν διάσημο αφροδισιακό. Λόγω της αύξησης του ψευδάργυρου αποτελούν επίσης μια από τις καλύτερες πηγές αύξησης της λίμπνιτο. Πέρα από τα στρείδια όμως, υπάρχουν και άλλα ψάρια που μπορούν να λειτουργήσουν ως αφροδισιακά όπως ο σολομός και η ρέγγα.

Ρόκα

Σύμφωνα με έρευνες, τα ιχνοστοιχεία και τα αντιοξειδωτικά που περιέχονται στα σκούρα λαχανικά είναι απαραίτητα για την σεξουαλική μας υγεία.

Σύκα

Τα σύκα από την αρχαιότητα (και λόγω σχήματος) συμβολίζουν την γονιμότητα ενώ αποτελούν και μια εξαιρετικά αφροδισιακή τροφή επειδή είναι γεμάτα με αδιάλυτες φυτικές ίνες, οι οποίες είναι σημαντικές για την καλή λειτουργία της καρδιάς.   

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση