Σεξ

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

woman-in-bed

Την προηγούμενη δεκαετία υπήρξε ολόκληρη συζήτηση για το περιβόητο σημείο G της γυναίκας με τους άνδρες να επιδίδονται σε «ανελέητο» κυνήγι «θησαυρού» ώστε να ικανοποιήσουν στο έπακρο τις συντρόφους τους.

Τώρα Ιταλοί ερευνητές ισχυρίζονται ότι η περίφημη ερωτογενής περιοχή του γυναικείου σώματος, το σημείο G, δεν υπάρχει οπότε μάταια έψαχναν όλοι τόσο καιρό.

Η «θρυλική», ερωτογενής περιοχή του γυναικείου σώματος που έχει απασχολήσει γενιές και γενιές ανδρών (αλλά και γυναικών) γύρω από την ύπαρξής της ή μη.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Dailymail, το παιχνίδι δεν έχει χαθεί, καθώς, υπάρχει μια άλλη «ευαίσθητη» περιοχή στο γυναικείο σώμα που δημιουργεί αυξημένη σεξουαλική απόλαυση. Αυτή είναι πιο περίπλοκη από ένα σημείο και περιλαμβάνει την κλειτορίδα, τον κόλπο και την ουρήθρα, ενώ περιγράφεται ως «εξαιρετικά δυναμική και ευαίσθητης δομής» από τους συντάκτες της νέας αυτής έκθεσης.

Στο άρθρο τους, που δημοσιεύτηκε στο Nature Reviews Urology, αναφέρουν ότι αυτό που προσφέρει αυξημένη σεξουαλική ευχαρίστηση σε μια γυναίκα είναι κάτι πολύ πιο πολύπλοκο από μια συγκεκριμένη περιοχή/σημείο και περιλαμβάνει ολόκληρο το αναπαραγωγικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της μήτρας και της κλειτορίδας.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση