Σεξ

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

 

παραλια

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταλάβετε τη διάθεση κάποιου στην παραλία, από τον τρόπο που κάποιος κάθεται,  «παίζει» με την άμμο, ακόμη και από το… πώς κάνει ηλιοθεραπεία!

 

ΑΜΜΟΣ

  • Κάποιος που παίζει με την άμμο πιάνοντάς τη στα χέρια του ή περνώντας τη ανάμεσα στα δάχτυλα, σημαίνει ότι νιώθει πολύ άνετα. Αν το κάνει τη στιγμή που μιλάει με κάποιον αυτό φανερώνει ότι έχει άνεση μαζί του, αισθάνεται καλά και ίσως επιπλέον νιώθει και κάποια έλξη γι’ αυτόν.
  • Αν κάποιος σκάβει την άμμο με τα χέρια του ή χρησιμοποιώντας κάποιο αντικείμενο, η κίνησή του αυτή φανερώνει εκνευρισμό. Αν είναι μόνος του, αυτό σημαίνει ότι ίσως νιώθει πολύ ένταση ή πίεση. Αν πάλι το κάνει ενώ μιλά με κάποιον, δείχνει ότι ο συνομιλητής τον εκνευρίζει.
  • Αν κάποιος μιλά με κάποιον άλλο και ταυτόχρονα σπρώχνει την άμμο προς τα πλάγια, αυτό δείχνει πλήρη αδιαφορία προς τον συνομιλητή και ότι μάλλον προτιμά να μείνει μόνος στην ησυχία του.

ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Ακόμη και η στάση που παίρνουμε όταν κάνουμε ηλιοθεραπεία αποκαλύπτει στοιχεία για την προσωπικότητα και τη διάθεσή μας.

Μπρούμυτα

Αν σας αρέσει να ξαπλώνετε πάντα μπρούμυτα, τότε δεν θέλετε να έχετε πολλές σχέσεις με τον εξωτερικό κόσμο και προτιμάτε να παραμένετε κλειστοί στον εαυτό σας. Ο τρόπος αυτός που ξαπλώνετε δηλώνει ότι φοβάστε να ξεγυμνώσετε όχι μόνο το σώμα αλλά και τον εσωτερικό σας συναισθηματικό κόσμο. Γι’ αυτό έχετε την τάση να κρύβεστε και να απολαμβάνετε τον ήλιο σε πιο απομονωμένα μέρη, μακριά από τον πολύ κόσμο.

Ανάσκελα

Αν σας αρέσει συνήθως να απολαμβάνετε τον ήλιο κατάματα, αυτό δείχνει ότι επιθυμείτε να ανοιχτείτε περισσότερο στους άλλους, να γνωρίσετε καινούργια άτομα και να ζήσετε διαφορετικές και έντονες καταστάσεις. Σας αρέσει να προσελκύετε τα βλέμματα των άλλων, γι’ αυτό προτιμάτε εμφανή μέρη της παραλίας και ρίχνετε πού και πού ματιές γύρω σας.

Σε κεκλιμένη θέση

Αν συνηθίζετε να κάθεστε στην πετσέτα σας μισοξαπλωμένοι, στηρίζοντας το πάνω μέρος του κορμού στα χέρια σας, αυτό υποδηλώνει ότι είστε εξωστρεφής χαρακτήρας. Σας αρέσει να γνωρίζετε νέα άτομα και να αποκτάτε μία συναισθηματική σχέση μαζί τους. Πρόκειται για αρκετά κομψή στάση, ιδίως αν έχετε το ένα πόδι λυγισμένο, χαρακτηριστικό κάποιου που θέλει να εντυπωσιάσει τους γύρω του.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση