Ψυχική Υγεία

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

diaxeirisi agxos
Η καθημερινότητα αρκετών από εσάς είναι επιβαρυμένη με πολύ άγχος και στρες. Τα οικονομικά προβλήματα και οι εξουθενωτικοί πλέον, ρυθμοί ζωής σας γεμίζουν με αρνητική ενέργεια, αφού το άγχος δηλητηριάζει τον οργανισμό σας, μέρα με την ημέρα. Οι ειδικοί της κλινικής Κλίβελαντ, δίνουν τις δικές τους συμβουλές για το πώς να ελέγξετε το άγχος και το στρες σας.


•       Πρέπει να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τα πρόωρα σημάδια του άγχους. Να τα γνωρίζετε ένα προς ένα. Στην συνέχεια πρέπει να μάθετε και πώς να αντεπεξέλθετε σε αυτά.
•       Μάθετε μία τεχνική χαλάρωσης και να την εφαρμόζεται όταν τα επίπεδα άγχος χτυπούν κόκκινο.
•       Μόλις επιλέξετε την πιο κατάλληλη για εσάς τεχνική, εξασκηθείτε. Ακόμη και αν την περίοδο που την μάθετε, δεν έχετε άγχος, φανταστείτε ότι βρίσκεστε σε μία πολύ δύσκολη κατάσταση και το στρες σας πνίγει. Ακολουθήστε τα βήματα που θα κάνατε εάν αυτή η κατάσταση δεν ήταν φανταστική, αλλά πραγματική.
•       Αφού μάθετε καλά την τεχνική αυτή, εφαρμόστε την και στην καθημερινότητά σας. Είναι ότι καλύτερο να εφαρμόσετε τις τεχνικές διαχείρισης του στρες σε πραγματικές καταστάσεις.
Αν ακολουθήσετε τους παραπάνω τρόπους ελέγχου του στρες και του άγχους, θα αισθανθείτε καλύτερα και θα βελτιωθεί η υγεία σας. Αν νιώσετε ότι πνίγεστε, επισκεφθείτε έναν ειδικό.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση