Ψυχική Υγεία

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

breakup

Ο χωρισμός λένε είναι ένας μικρός θάνατος..Και για τους περισσότερους ανθρώπους είναι μια διαδικασία επίπονη και χρονοβόρα.

Προτού όμως ετοιμάσετε βαλίτσες προς άγνωστο προορισμό, ελπίζοντας πως η απόσταση θα γιατρέψει τις πληγές σας, ρίξτε μια ματιά σε κάποιες συνήθειες, όπως τις αναφέρει το περιοδικό TIME, που μπορεί να φαντάζουν περίεργες αλλά θα σας δώσουν ώθηση να συνεχίσετε τη ζωή σας.

Αγοράστε καινούργια σεντόνια

Πολλές γυναίκες δεν μπορούν να κοιμηθούν στα ίδια σεντόνια που κοιμόντουσαν με τους συντρόφους τους. Και δεν είναι η μυρωδιά που αφήνει η αντρική κολόνια στα σεντόνια,  αλλά περισσότερο οι αναμνήσεις που ξυπνάνε στο μυαλό..

Τρίψτε το πάτωμα του σπιτιού σας

Για πολλές γυναίκες, ο χωρισμός αποτελεί καταπληκτική ευκαιρία καθαρισμού και ανανέωσης στου σπιτιού. «Βάζω όλη μου την προσοχή και την συγκέντρωση σε αυτό που κάνω, ενώ παράλληλα ξεσπάω και τα νεύρα μου, προσπαθώντας να σταματήσω να τον σκέφτομαι», αναφέρει η Calie. Παράλληλα, βάζοντας έναν στόχο (π.χ τρίψιμο πατώματος) και φέρνοντας τον εις πέρας, αισθάνεστε καλύτερα με τον εαυτό σας και ανεβαίνει η αυτοεκτίμησή σας.

Διαβάστε εφημερίδες

Το facebookκαι τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να χειροτερέψουν την ψυχολογική σας κατάσταση, όχι μόνο γιατί μπορεί να ψάχνετε το προφίλ του πρώην σας, αλλά γιατί η εικόνα ευτυχισμένων και χαρούμενων ζευγαριών ίσως είναι οδυνηρή σε πρώτη φάση. Αντικαταστήστε την ανάγκη σας για «ενημέρωση», με πραγματική ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στον κόσμο, που είναι πιο χρήσιμα και σημαντικά.  

Δείτε ταινίες τρόμου

Ποια είναι η καλύτερη θεραπεία σε έναν χωρισμό; Ταινίες, παγωτό και φυσικά κρασί..Αλλά, οι περισσότεροι δεν επιθυμούν να δουν ρομαντικές ή χαρούμενες ταινίες, γιατί είναι έτοιμοι να βάλουν τα κλάματα..Γι’ αυτό οι ταινίες τρόμο ή και οι περιπέτειες είναι ό,τι χρειάζεται για να ξεφύγει το μυαλό και να σταματήσει να τον σκέφτεται..

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση