Νέα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

 • Θεραπεία με
 • ''Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι με τη βοήθεια του Υαλουρονικού οξέος''
 • DENTISTY FOR DISABLED PATIENTS
 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΔΕΒΕΝΟΣ (ΡΗΞΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ)
 • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΟΥΜΑ ( Η ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ )
 • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
 • ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΡΙΜΟΥΡΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

kirsoi_super_kola.jpg

Νέα δεδομένα στη ριζική αντιμετώπιση των κιρσών δημιουργεί η πλέον σύγχρονη, αναίμακτη και ανώδυνη θεραπεία με «super κόλλα» (Venaseal), που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ.

Το Venaseal είναι η πρώτη και μοναδική συσκευή που χρησιμοποιεί ενδαγγειακή κόλλα (cyanoacrylate) για τη σύγκλιση, απορρόφηση και εξαφάνιση των φλεβών που προκαλούν τους κιρσούς.

Η θεραπεία κιρσών με Venaseal γίνεται με τοπική αναισθησία σε ένα μόνο σημείο και επιτρέπει τη θεραπεία οποιασδήποτε φλέβας (μείζων σαφηνής ή ελάσσων σαφηνής, ή κλάδοι αυτών) σε όλο το μήκος τους, σε αντίθεση με τοενδαγγειακό laser και τα ραδιοκύματα που θεραπεύουν τους κιρσούς μόνο έως το γόνατο και με πολλαπλές παρακεντήσεις στο μηρό. Στο σημείο παρακέντησης εισάγεται ένας ειδικός καθετήρας μέσα στην φλέβα που προκαλεί τους κιρσούς. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας μια ειδική συσκευή (πιστόλι έγχυσης) τοποθετείται η super-κόλλα (Venaseal) στη φλέβα. Η όλη διαδικασία ελέγχεται σε πραγματικό χρόνο με υπερσύγχρονο, υψηλήςευκρίνειας έγχρωμο υπερηχοτομογράφο. Με τον τρόπο αυτό, η κόλλα τοποθετείται με ασφάλεια και ακρίβεια χιλιοστού στη θέση που επιθυμεί ο χειρουργός. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, τα τοιχώματα της φλέβας αποφράσσονται και στη συνέχεια η φλέβα απορροφάται από τον οργανισμό. Επειδή δεν χρησιμοποιείται θερμότητα, αποφεύγεται η πιθανή βλάβη νεύρων ή δέρματος που μπορεί να παρουσιάσει η θερμική θεραπεία με ενδαγγειακό laser ή ραδιοκύματα. Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, ο ασθενής πηγαίνει σπίτι του την ίδια μέρα, χωρίς ελαστική κάλτσα και επιστρέφει άμεσα στις δραστηριότητές του.

Σχολιάζοντας τη θεραπεία ο Διευθυντής της Aγγειοχειρουργικής Κλινικής του ΥΓΕΙΑ, αγγειοχειρουργός κ. Σταύρος Καλλιάφας δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που, πρώτοι στην Ελλάδα, εφαρμόζουμε στο ΥΓΕΙΑ την πιο σύγχρονη, ανώδυνη και ριζική θεραπεία των κιρσών, την θεραπεία με«super κόλλα» Venaseal. Η θεραπεία με Venaseal, έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και έχει ήδη εφαρμοστεί με απόλυτη επιτυχία σε ένα μεγάλο αριθμό ασθενών. Επιπλέον στην Κλινική μας, η οποία είναι πάντα πρωτοπόρος στην αναίμακτη θεραπεία των αγγειακών παθήσεων, συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε όλες τις παλαιότερες τεχνικές για τη θεραπεία των κιρσών (ενδαγγειακόlaser, ραδιοκύματα, σκληροθεραπεία αφρού, ενδαγγειακό stripping, μικροκιρσεκτομή). Με τον τρόπο αυτό, η θεραπεία εξατομικεύεται για κάθε ασθενή έτσι ώστε να επιτυγχάνονται άριστα και ριζικά αποτελέσματα».

Το σύστημα Venaseal έχει έγκριση από τον Αμερικανικό Οργανισμό Φαρμάκων (FDA). Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα και τα προτερήματα της μεθόδου αυτής.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση