Νέα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

polakis_mytilini.png

«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μας στο νησί της Λέσβου, είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω με ανθρώπους του δημόσιου συστήματος υγείας και να ακούσω αμεσολάβητα τα άγχη, τους προβληματισμούς  αλλά και τις απόψεις τους για την περεταίρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στο νησί.

Όπως δήλωσα και στους ίδιους τους εργαζόμενους στα ΚΥ αλλά και το Νοσοκομείο, οι άνθρωποι που σήκωσαν στις πλάτες τους τα προηγούμενα χρόνια το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, μετά τη λήξη των προγραμμάτων οφείλουν να ανταμειφθούν για την προσφορά και τη δράση τους. Αυτό αφορά ακόμα περισσότερο το προσωπικό της Μυτιλήνης αλλά και των υπόλοιπων ακριτικών νησιών που συνέδραμαν κατά τη διάρκεια της προσφυγικής κρίσης του 2015.

Επειδή όμως είμαστε ότι κάνουμε και όχι ότι λέμε, σήμερα μπορώ να ανακοινώσω ότι υπογράφηκε η έγκριση σκοπιμότητας για την ανέγερση του ΚΥ Μανταμάδου με πόρους από το ΠΔΕ 2018 του Υπουργείου Υγείας-ύψους 900.000- αλλά και η χρηματοδότηση από τη 2η ΔΥΠΕ για τη στέγαση του νέου Περιφερειακού Πολυδύναμου Ιατρείου Αγιάσου- ύψους 70.000-. Παράλληλα, δεσμεύτηκα για τη χρηματοδότηση του Νοσοκομείου για την αναβάθμιση και τον εξωραϊσμό της ψυχιατρικής πτέρυγας του, που πράγματι βρίσκεται σε κακή κατάσταση και χρήζει άμεσης βελτίωσης».

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση