Νέα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

isae1.jpg
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, με αφορμή τα δύο περιστατικά ιατρών του ΕΣΥ που συνελήφθησαν για φακελάκι επισημαίνει τα εξής:

Οι ιατροί του ΕΣΥ με μειωμένες αποδοχές και εξαντλητικά ωράρια παρέχουν τις υπηρεσίες, με αυταπάρνηση στον πολίτη αυτής της χώρας, παραμένοντας στα δύσκολα χρόνια της οικονομικής κρίσης, προσηλωμένοι στο καθήκον τους.

Ωστόσο ο ΙΣΑ καταδικάζει το φακελάκι και διευκρινίζει ότι θα εξαντλήσει την αυστηρότητά του, απέναντι στα μέλη του ιατρικού σώματος που επιδίδονται σε αυτές τις απαράδεκτες πρακτικές.

Ζητάμε να υπάρξει διαφάνεια και έλεγχος και τιμωρία των παραβατών, μέσα από τη διασταύρωση των οικονομικών τους στοιχείων.

Καλούμε τους πολίτες να καταγγέλλουν στις αρμόδιες αρχές κάθε προσπάθεια χρηματισμού

Υπερασπιζόμαστε το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα του ΕΣΥ, αντιπαλεύουμε κάθε μορφή εμπορευματικής λειτουργίας του πολύ δε περισσότερο τις παράνομες αμοιβές-φακελάκια.

Υπερασπιζόμαστε τα μέλη μας που στέκονται ακλόνητα ενάντια στο χρηματισμό και τη διαπλοκή.

Καλούμε την πολιτεία να διασφαλίσει αξιοπρεπείς αμοιβές και συνθήκες εργασίας για τη πλειοψηφία των ιατρών που στηρίζουν με αυταπάρνηση το ΕΣΥ.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Σχόλια  

Βασιλης Μανιατης
0 #2 Βασιλης Μανιατης 29-12-2017 11:28
Μεγαλη καταντεια ενος λαου. Αντι να ζηταη ο ιατρικις συλλογος επιβολη των πλεον αυστηρων ποινων κσι δημοσιευση ονοματων μιλαει για συνθηκες εργασειας για να τους λυπηθουμε. Κοιταξτε ξερολες μισθολογια, κοστος και συνθηκες ζωης για συναδελφους σας αλλων χωρων της ΕΕ. Ντροπη σας που συνεχιζεται την ιδια ανομια και παρανομια που σαν εκανε σκλαβους και ζητιανους !
Παράθεση
Βασιλης Μανιατης
0 #1 Βασιλης Μανιατης 29-12-2017 11:23
Μεγαλη ντροπη ενος λαου ! Αντι να δημοσιευωνται τα ονοματα και να επιβαλλωνται οι πιο αυστηρες τιμες ο ιατρικος συλλογος μιλαει για θεωριες. Ας κυταξουνε πι ξερολες Ελληνες ιατροι τους μισθους και συνθηκες εργασιες συναδελφων τους σε χωρες της ΕΕ. Ντροπη σας λαμογια !
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση