Νέα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

kouroublis1

Υπάρχει εξαίρεση για τα νοσοκομεία στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων τα τελευταία 24ωρα, επεσήμανε πριν λίγα λεπτά ο υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Κουρουμπλής με την ΠΝΠ δεν πρόκειται για δεσμευτική μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των νοσοκομείων αλλά εναπόκειται στην διακριτική ευχέρεια των διοικήσεων των νοσοκομείων να επιλέξουν αν θα δώσουν τα χρήματα στην κυβέρνηση για την κάλυψη των δημοσιονομικών αναγκών της.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Σκάι απάντησε και στις κατηγορίες της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αδιάβαστο» καθώς δεν ευσταθούν όσα επικαλείται.

«Αδιάβαστη η Νέα Δημοκρατία καθώς δεν υπάρχει ρητή εντολή από εμένα, δεν υπάρχει η υπογραφή μου, πρόκειται απλά για ένα έγγραφο του υπηρεσιακού παράγοντα που ενημερώνει για την πράξη νομοθετικού περιεχομένου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, τόνισε πως δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας καθώς η κυβέρνηση εγγυάται την κανονικότητα στο χώρο της υγείας.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση