Νέα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

farmakeio5

Σε έκτακτη συνεδρίαση καλεί τους Προέδρους των Φαρμακευτικών Συλλόγων της χώρας στις 27 Απριλίου 2015 ο ΠΦΣ, προκειμένου να συζητήσουν για τις επόμενες κινήσεις τους ενόψει της πιθανής έλλειψης ρευστότητας του ΕΟΠΥΥ.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου- η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στις 2 το μεσημέρι στα γραφεία του ΠΦΣ- έρχεται λίγες μέρες μετά την σύσκεψη που είχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς στη διακίνηση του φαρμάκου (ΣΦΕΕ, ΠΕΦ, ΠΦΣ, ΠΣΦ, ΟΣΦΕ, ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ) κατά την οποία και κοινή διαπίστωση υπήρξε ότι εξαιτίας της διαφαινόμενης αδυναμίας πληρωμών από τον ΕΟΠΥΥ, διαγράφεται έντονα πλέον η πιθανότητα, από τον Μάιο να υπάρξουν "τεράστιες ελλείψεις φαρμάκων - που θα πλήξουν κυρίως τις ευαίσθητες ομάδες του πληθυσμού, εκτεταμένες πτωχεύσεις σε ολόκληρη την αλυσίδα διανομής με πρώτα θύματα τα φαρμακεία και τις φαρμακαποθήκες".

 

Διαβάστε και: Χωρίς φάρμακα κινδυνεύουν να μείνουν από Μάη χιλιάδες ασφαλισμένοι. Τί προειδοποιούν οι                            εμπλεκόμενοι φορείς

 

                    Ευρεία σύσκεψη για το φάρμακο σήμερα στον ΠΦΣ υπό το φόβο της έλλειψης ρευστού στον ΕΟΠΥΥ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση