Νέα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

PIS

Οι τρόποι ομαλοποίησης της λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ, αλλά και οι οφειλές προς τους νοσοκομειακούς γιατρούς θα είναι τα βασικά θέματα συζήτησης κατά τη συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και των εκπροσώπων του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη σύσκεψη ο ΠΙΣ θα θέσει στο τραπέζι το ζήτημα της χρηματοδότησης τόσο των Δημόσιων Νοσοκομείων, όσο και του ΕΟΠΥΥ, ενώ όπως έχει γίνει γνωστό, οι κκ. Κουρουμπλής, Ξανθός αλλά και οι γγ Υγείας και Δημόσιας Υγείας, κκ. Κοκκινάκης και Μπασκόζος, θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις και σχετικά με τα σχέδια του ΥΥΚΑ που αφορούν την πληρωμή των γιατρών του ΕΣΥ (απλήρωτες εφημερίες), καθώς και των παρόχων υγείας από τον ΕΟΠΥΥ.

"Οι προτεραιότητες όσον αφορά την παρεχομένη περίθαλψη θα συζητηθούν, προκειμένου οι πολίτες να αντιμετωπίζονται με αξιοπρέπεια και σεβασμό, όπως επιβάλλουν οι σύγχρονες απαιτήσεις" αναφέρεται μάλιστα σε σχετική ανακοίνωση του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση