Νέα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

katritsis_dimosthenis2ddddddsfsdfsdfsdfsdfsdf.jpg

Ο Δρ Δημοσθένης Κατρίτσης, Διευθυντής του Τμήματος Επεμβατικής Καρδιολογίας και Ηλεκτροφυσιολογίας της Ευρωκλινικής Αθηνών διακρίθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο για το συγγραφικό έργο του «Clinical Cardiology: Current Practice Guidelines, Updated Edition» στα Medical Book Awards 2017 στην Οξφόρδη.

Συγκεκριμένα το βιβλίο κλινικής καρδιολογίας, «Clinical Cardiology: Current Practice Guidelines, Updated Edition» του Δρ Κατρίτση και των καρδιολόγων Bernard Gersh και John Camm που δημοσιεύτηκε τον Ιούνιο του 2016, βρίσκονται πλέον ανάμεσα στα 5 καλύτερα ιατρικά συγγράμματα παγκοσμίως.

Το βιβλίο του κου Κατρίτση σύμφωνα με τον διάσημο καρδιολόγο Dr Valentin Fuster αποτελεί «…το πλέον χρήσιμο καρδιολογικό εγχειρίδιο που έχει γραφτεί τα τελευταία 20 χρόνια» ενώ ήδη αποτελεί best seller του εκδοτικού του οίκου.
Ο Δρ Κατρίτσης, MD, PhD, FRCP, FESC, FACC, είναι διδάκτωρ των Πανεπιστημίων Αθηνών και Λονδίνου, μέλος του Βρετανικού Κολλεγίου Παθολόγων, επίτιμος Διευθυντής Καρδιολογίας στο StThomas’ Hospital, London, επισκέπτης καθηγητής του City University του Λονδίνου και μέλος του Faculty της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Harvard (Harvard Medical School), με τίτλο Lecturer on Medicine. Πρόσφατα προέδρευσε διεθνούς ομάδας ιατρών και επιστημόνων, από χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας, με σκοπό τη συγγραφή των οδηγιών της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρείας (European Heart Rhythm Association) για τις υπερκοιλιακές ταχυκαρδίες.  
Το Τμήμα Επεμβατικής Καρδιολογίας και Ηλεκτροφυσιολογίας, της Ευρωκλινικής,  το οποίο διευθύνει και είναι διεθνώς γνωστό για  την ερευνητική του δραστηριότητα, παρέχει πλήρες φάσμα επεμβατικών καρδιολογικών πράξεων, όπως στεφανιογραφιών και αγγειοπλαστικών, ablation αρρυθμιών και εμφύτευση βηματοδοτών και απινιδωτών, βαλβιδοπλαστικών, εμφύτευση αορτικών βαλβίδων και άλλων επεμβάσεων σε δομικές καρδιολογικές παθήσεις.
Ο κος Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής δήλωσε: «Η ένταξη του ιατρικού συγγράμματος του Δρ Κατρίτση στα 5 καλύτερα παγκοσμίως είναι εξαιρετικά τιμητική και ενδεικτική της ποιότητος των παρεχόμενων Ιατρικών υπηρεσιών στην Ευρωκλινική αλλά και του καταξιωμένου επιστημονικού προσωπικού της».

Σχετικά με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ:
Η Ευρωκλινική είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά, χειρουργικά και θεραπευτικά κέντρα της χώρας. Από την ίδρυσή της το 1998 διαδραματίζει σταθερά πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο της ιδιωτικής υγείας και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ασυναγώνιστη ποιοτικά φροντίδα υγείας και την ασθενοκεντρική εταιρική φιλοσοφία, που δίνει έμφαση στην προσωποποιημένη και εξατομικευμένη κλινική αντιμετώπιση και εξυπηρέτηση των ασθενών.

Με 175 νοσηλευτικές κλίνες, 12 κλίνες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), 8 χειρουργικές αίθουσες, 4 κλίνες στην Μονάδα Εμφραγμάτων, συνεργασία με 300 μόνιμους γιατρούς και 740 εξωτερικούς συνεργάτες, 500 άτομα μόνιμο διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τμήμα επειγόντων περιστατικών 24ωρης λειτουργίας και ασθενοφόρα σε ετοιμότητα όλο το 24ωρο, η Ευρωκλινική παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, απασχολώντας κορυφαίους επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων, με τον πλέον αξιόπιστο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.
Στα ιατρικά της κέντρα και τις ειδικές μονάδες, εφαρμόζονται οι πλέον σύγχρονες ιατρικές μέθοδοι και τεχνικές. Είναι πιστοποιημένη για την Ποιότητα των παρεχόμενων Υπηρεσιών Υγείας σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή προδιαγραφή EN 15224: 2012 αλλά και για την ασφάλεια των γευμάτων που παρασκευάζονται, διακινούνται και διανέμονται εντός της κλινικής, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO  22000:2013 ενώ πιστοποιήθηκε πρόσφατα με  ISO 9001:2015.

www.euroclinic.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση