Νέα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

agkaliazw

Εκστρατεία ενημέρωσης κατά του λεμφώματος από τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ – Πραγματοποιήθηκε η Ανοιχτή ημερίδα γιόγκα.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για το λέμφωμα από τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ, με τη ευγενική χορηγία της Roche Hellas. Το τελικό στάδιο της ενημερωτικής καμπάνιας κατά του λεμφώματος, ήταν η διοργάνωση μιας ανοιχτής ημερίδα γιόγκα με κεντρικό μήνυμα «Η γιόγκα με βοηθά να νιώθω καλύτερα»,η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων Έβδομος (7ος), στην Καραγεώργη Σερβίας 4 (Στοά Καλλιγά), Πλατεία Συντάγματος, από τις 10:00 έως τις 16:00.

Κατά τη διάρκεια της ανοιχτής ημερίδας, οι παρευρισκόμενοι, βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εκπροσώπους του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου-ΑγκαλιάΖΩ και να ενημερωθούν για σύνολο των δράσεων του ομίλου.

Η κα Ε. Πισινίδη, ψυχολόγος του Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ, μίλησε στους παρευρισκόμενους για την ψυχολογία των ασθενών με λέμφωμα, καθώς και για τη σημασία ψυχολογικής υποστήριξης τους από το άμεσο, οικείο περιβάλλον τους.

Το πρόγραμμα της ανοιχτής ημερίδας περιελάμβανε τρία τμήματα γιόγκα τα οποία πραγματοποιήθηκαν από την ​​​​​Group & Personal Trainer και πιστοποιημένη Power Yoga Instructor​, Νίκη Πετρουλάκη​ και τους εξειδικευμένους συνεργάτες της. Οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές, ανέδειξαν τη σημαντικότητα της σωματικής υγείας και ευεξίας, μέσα από ασκήσεις γιόγκα για όλα τα επίπεδα.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση ήταν δωρεάν, ενώ η προσέλευση του κόσμου και στα τρία τμήματα, ήταν εντυπωσιακή. Όλοι οι παρευρισκόμενοι, «αγκάλιασαν» την ανοιχτή ημερίδα γιόγκα, ενώ έδωσαν άτυπο ραντεβού να ξαναβρεθούν σύντομα σε μια τέτοια αντίστοιχη εκδήλωση.

H κυρία Ολυμπία Μπήτρου, Πρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου-ΑγκαλιάΖΩ προλογίζοντας την ανοιχτή ημερίδα, δήλωσε:«Ο Όμιλος Εθελοντών κατά του Καρκίνου – ΑγκαλιάΖΩ, σήμερα γιορτάζει τα σαράντα χρόνια λειτουργίας του. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για ενημέρωση του κόσμου, μέσα από αντίστοιχες εκδηλώσεις που προσεγγίζουν με διαφορετικότητα, τη σημασία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του λεμφώματος».

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τη νόσο μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εκστρατείας www.onlymphoma.gr.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση