Νέα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

psoriasi kalipsw

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψωρίασης, το Σωματείο Υποστήριξης Ασθενών με ψωρίαση «Καλυψώ», διοργανώνει την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου ανοιχτή συζήτηση ώστε να ενημερωθεί το κοινό για τη ψωρίαση.

Με κεντρικό μήνυμα «η Ψωρίαση δεν είναι μεταδοτική», η εκδήλωση θα επικεντρωθεί σε διάφορες δραστηριότητες,

Ειδικότερα, θα προσφέρονται πρωτότυπα κεράσματα, ευεργετικά για τη διατήρηση της καλής υγείας. Το «Καλυψώ» υπέρμαχος της καλής διατροφής και της βοήθειας που προσφέρει στον οργανισμό μας, στέλνει το μήνυμα «μαγειρεύω σωστά, τρώω υγιεινά». Μαγειρεύει ο σεφ Στράτος Ιωσιφέλης και η ομάδα του.

Επίσης, οι επισκέπτες θα μπορούν ακόμη να παρακολουθήσουν ζωντανή επίδειξη body painting σε μοντέλα, όπου θα αποτυπωθούν περιοχές με ψωρίαση σε ελεύθερες επιφάνειες του σώματός τους.

Όσοι από τους επισκέπτες το επιθυμούν, μπορούν να συμμετέχουν ενεργά, αποτυπώνοντας και στο δικό τους δέρμα την εμφάνιση της ψωρίασης και να συνεχίσουν τη μέρα τους, βιώνοντας το συναίσθημα των ασθενών.

Τέλος, το σύνθημα της ημέρας #DiscoverPsoriasis - «ανακαλύψτε την ψωρίαση» θα προσφέρεται σε όλους με ένα λουλούδι, σύμβολο φιλίας, συντροφικότητας και αποδοχής.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση