Νέα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

doctor pain

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στα Χανιά με θύμα ένα γιατρό, καθώς «έφαγε» ξύλο επειδή τόλμησε να υπερασπιστεί μετανάστες!

Όπως αναφέρουν τα Χανιώτικα Νέα, ο γιατρός δέχθηκε άγρια επίθεση από αγνώστους στην οδό Δασκαλογιάννη στην πλατεία της Σπλάντζιας στα Χανιά.

Το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο και οι νεαροί τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το συμβάν

Ο γιατρός Δημήτρης Μακρέας ανέφερε ότι φεύγοντας από το στέκι μεταναστών, μετά από συναυλία, έμπαινε ένα φίλος του μετανάστης σε κατάσταση μεγάλης αναστάτωσης. Είπε στον γιατρό και τη σύζυγό του που τον συνόδευε, ότι πριν από λίγο τον είχε τραμπουκίσει μια ομάδα νεαρών.

“Βγήκαμε μαζί από το στέκι και περπατήσαμε 10 μέτρα μέχρι τη γωνία Δασκαλογιάννη και Χατζ. Νταλιάνη. Η ομάδα των νεαρών ήταν σε μια απόσταση και με είδαν που ήμουν με τον μετανάστη, ο οποίος είναι φίλος μου”, λέει ο γιατρός και προσθέτει:

“Βγήκαν και άλλοι από το 'Στέκι' τους φώναξε στους νεαρούς να φύγουν. Εκείνοι τότε κινήθηκαν προς τα στενά της Σπλάντζιας”. Μας ακολούθησαν και μου επιτέθηκαν κλοτσώντας και γρονθοκοπώντας με”.

Ο γιατρός κάνει λόγο για δολοφονική επίθεση εναντίον του, από την οποία επέζησε χάρις στην επέμβαση ενός ζευγαριού ηλικιωμένων.

Προς το παρόν, νοσηλεύεται στο Νοκομομείο Χανίων με κρανιοεγκεφαλική κάκωση και ένα αιμάτωμα υποσκληρίδιο μόλωπες σε διάφορα σημεία του σώματος, κάταγμα κρόταφου. Έχει κάνει δύο αξονικές και θα κάνει και τρίτη, ενώ η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση