Νέα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

tsay

Προβληματισμός επικρατεί στην ιατρική κοινότητα εξαιτίας της κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει το Ταμείο των υγειονομικών, ΤΣΑΥ.

Κατά τη διάρκεια συνεδρίασης που πραγματοποίησε για το θέμα το ΔΣ του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου έκανε λόγο για "αμφίβολη βιωσιμότητα", ενώ προειδοποίησε πως η μέχρι σήμερα ασκούμενη πολιτική έχει οδηγήσει τις υπηρεσίες του να βρίσκονται στο χειρότερο δυνατό επίπεδο.

"Η αποψίλωσή του από το προσωπικό, ο ανεπαρκής εκσυγχρονισμός του, η ατελής ηλεκτρονικοποίηση του Συστήματος και τα υπόλοιπα προβλήματα δομικής λειτουργίας, έχουν οδηγήσει πολλές φορές τους ασφαλισμένους του Ταμείου σε αδυναμία λήψης υπηρεσιών χωρίς τη δική τους ευθύνη, καθώς και σε συνεχή τριβή και εντάσεις με τις υπηρεσίες του Ταμείου" αναφέρουν τα μέλη του ΠΙΣ.

Όπως έγινε γνωστό επίσης, έχει τεθεί ως άμεση προτεραιότητα η συνάντηση του Προέδρου του ΠΙΣ, κ. Μ. Βλασταράκου με τους Προέδρους των άλλων Υγειονομικών φορέων, το Διοικητή του Ενιαίου Ταμείου κ. Α. Σελλιανάκη και με τις υπηρεσίες του Ταμείου, παρουσία του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής κ. Αν. Βασιάδη, καθώς επίσης και με τους Προέδρους των άλλων φορέων που συναπαρτίζουν το Ενιαίο Ταμείο  ΕΤΑΑ. Έτσι, το Διοικητικό Συμβούλιο, μέσα από την νέα Συνεδρίασή του τις επόμενες ημέρες, θα γίνει εφικτό να αποφασίσει για τις ενέργειες οι οποίες πρέπει να γίνουν.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση