Νέα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

wefefewfwefwfewfewgf.jpg

Βλέποντας κάποιον που αγαπάς είτε είναι γονέας ή παππούδες η απώλεια μνήμης μπορεί να είναι συνταρακτική. Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή κάποιος αρχίζει να έχει απώλεια μνήμης δεν σημαίνει αυτόματα ότι υπάρχουν σημάδια της ασθένειας του Alzheimer.

asdfdfa.jpg

Στη δημιουργία ενός γονιδιακού τεστ για την έγκυρη, γρήγορη και μη επεμβατική διάγνωση της γενετικού υποβάθρου της ανδρικής υπογονιμότητας στοχεύουν το Εργαστήριο Γενετικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΒΙΟΖ) και η Mονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Embryolab, υλοποιώντας το πρόγραμμα Spermogene, στο πλαίσιο της δράσης "Ερευνώ, Δημιουργώ, Καινοτομώ", με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

SDFDFDEEDEEEQWEDDD24TGGT.jpg

Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.) είναι πλέον αναγνωρισμένο μέλος-συνεργάτης της Επιτροπής Δημόσιας Ενημέρωσης των Ηνωμένων Εθνών.

ukyfgufkufufv.jpg

Στο πλαίσιο των εργασιών της 68ης Συνόδου του Π.Ο.Υ. Ευρώπης που λαμβάνει χώρα στη Ρώμη, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Υγείας κος Ιωάννης Μπασκόζος αναδείχθηκε Πρόεδρος της 26ης Μόνιμης Επιτροπής της Περιφερειακής Επιτροπής για τον Π.Ο.Υ Ευρώπης   (26thSCRC) της οποίας είναι μέλος από το 2016.

ASDFDASFASDFSADFSDFSDFSDFFSDF.jpg

Συνεχείς είναι τα τελευταία χρόνια οι πρόοδοι στο χώρο της Καρδιολογίας, τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο θεραπείας. Υπό το φως των νεότερων πολυκεντρικών μελετών, η επιστημονική κοινότητα λαμβάνει συνεχώς νέα μηνύματα που οδηγούν στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση των καρδιοπαθειών.