Τοπικά Νέα Λάρισας

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

 • Θεραπεία με
 • ''Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι με τη βοήθεια του Υαλουρονικού οξέος''
 • DENTISTY FOR DISABLED PATIENTS
 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΔΕΒΕΝΟΣ (ΡΗΞΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ)
 • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΟΥΜΑ ( Η ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ )
 • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
 • ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΡΙΜΟΥΡΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

pgnlarets.jpg

Διαψεύδει η διοίκηση του Π.Γ.Ν. Λάρισας τα δημοσιεύματα σχετικά με αναστολή της λειτουργίας της Αιμοδοσίας και κλείσιμο των χειρουργείων στο νοσοκομείο, λόγω έλλειψης αντιδραστηρίων, με ανακοίνωση που εξέδωσε, κάνοντας λόγο παράλληλα για «δημιουργία εντυπώσεων».

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επειδή ορισμένοι θέλουν να δημιουργούν εντυπώσεις για τους δικούς τους λόγους, κάνουμε γνωστό ότι η αλήθεια έχει ως εξής:


1ον Τα χειρουργεία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας λειτουργούν κανονικά και αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη όλα τα προγραμματισμένα χειρουργεία, δεδομένου ότι για όλους τους ασθενείς έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και είναι διασφαλισμένες οι μονάδες αίματος. Αναβλήθηκαν μόνο δύο χειρουργικές επεμβάσεις της γυναικολογικής κλινικής και μία της γενικής χειρουργικής, για λόγους όμως που δεν σχετίζονται από έλλειψη αντιδραστηρίων και στη θέση τους μπήκε ένα επείγον περιστατικό και δύο άλλα με σοβαρές παθήσεις.
2ον Ανάλογη ετοιμότητα και διασφάλιση υπάρχει για όλα τα επείγοντα περιστατικά και τα έκτακτα χειρουργεία και στα δύο Νοσοκομεία της Λάρισας.
3ον Η πρόσκαιρη έλλειψη αντιδραστηρίων αναφέρθηκε το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας της εκτέλεσης των χειρουργείων και η διοίκηση του Νοσοκομείου κάλυψε άμεσα την Αιμοδοσία του Πανεπιστημιακού με αντιδραστήρια από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο – Τριανταφύλλειο».
Η διοίκηση των Νοσοκομείων Λάρισας στο πλαίσιο της ορθολογικής διαχείρισης των οικονομικών και άλλων πόρων, επιχειρεί έλεγχο σε βάθος για το υπερβολικά μεγάλο κόστος σε ορισμένα εργαστήρια, καθώς και για την πιστή εφαρμογή Νόμων και διατάξεων που διέπουν τον τρόπο λειτουργίας των Αιμοδοσιών, ενώ έχουν ληφθεί ανάλογες αποφάσεις, ανεξάρτητα αν αυτές δεν αρέσουν σε κάποιους... Όχι μόνο δεν κλείνουν τα χειρουργεία στο Πανεπιστημιακό, αλλά με ενέργειες της διοίκησης του Νοσοκομείου έχει αυξηθεί ο χειρουργικός χρόνος, αφού πρόσφατα αυξήθηκαν τα χειρουργικά τραπέζια από 6 σε 7, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες θα είναι σε πλήρη λειτουργία και τα δέκα (10) χειρουργικά τραπέζια, με την έλευση νοσηλευτικού προσωπικού.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και αποφυγή δημιουργίας εντυπώσεων».

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση