Τοπικά Νέα Κυκλάδων

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

 • Θεραπεία με
 • ''Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι με τη βοήθεια του Υαλουρονικού οξέος''
 • DENTISTY FOR DISABLED PATIENTS
 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΔΕΒΕΝΟΣ (ΡΗΞΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ)
 • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΟΥΜΑ ( Η ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ )
 • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
 • ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΡΙΜΟΥΡΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

nos.thir.jpg

Πάνω από δεκαπέντε χιλιάδες επισκέψεις στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών και Εξωτερικών Ιατρείων πραγματοποιήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας κατά το τρίμηνο Αυγούστου-Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2016.


Το ίδιο διάστημα πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 160 εισαγωγές με μέση διάρκεια νοσηλείας τις 3 ημέρες, περισσότερες από 900 επεμβάσεις στο σηπτικό χειρουργείο (ODS) και 50 επεμβάσεις προγραμματισμένες ή έκτακτες στο κεντρικό χειρουργείο, όπου αντιμετωπίστηκαν και δύο περιστατικά εκσπλάχνωσης και εντερεκτομής.


Στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Νοσοκομείου εισήχθησαν μέχρι σήμερα 15 περιστατικά: πέντε με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου εκ των οποίων τα δύο από αυτά χρειάστηκαν αορτοστεφανιαία παράκαμψη και το ένα αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας, σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο, αρρυθμιολογικά περιστατικά που στάλθηκαν για ηλεκτροφυσιολογική μελέτη σε τριτοβάθμια νοσοκομεία των Αθηνών, ένα περιστατικό μετά από χειρουργείο λόγω αιμοπεριτοναίου εξ αιτίας ραγείσας εξωμητρίου κύησης, ένα περιστατικό με διαβητική κετοξέωση καθώς και δυο περιστατικά διασωληνωμένα με εμπύρετο.


Στο Νοσοκομείο πραγματοποιήθηκαν τρεις φυσιολογικοί τοκετοί και ένας τοκετός με επείγουσα καισαρική τομή. Οι αεροδιακομιδές από το νησί της Θήρας προς άλλα νοσοκομεία κατά τον μήνα Οκτώβριο παρουσίασαν μείωση κατά 50% σε σχέση με τον μήνα Αύγουστο, καθώς σημαντικό μέρος των περιστατικών αντιμετωπίζεται πλέον στο Νοσοκομείο.


Στο Γ.Ν. Θήρας λειτουργούν τα ακόλουθα εξωτερικά ιατρεία: Παιδιατρικό, Καρδιολογικό, Μαιευτικό/Γυναικολογικό, Παθολογικό, Χειρουργικό, Γενικής Ιατρικής, Μικροβιολογικό, Ακτινολογικό και Ορθοπεδικό. Το Νοσοκομείο το οποίο εγκαινιάστηκε στις 15 Ιουλίου συνεχίζει να εξοπλίζεται και να στελεχώνεται με αξιόλογο προσωπικό, με στόχο να καλύψει τις υγειονομικές ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών της Θήρας στο επόμενο διάστημα.

 

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση