Τοπικά Νέα Δωδεκανήσου

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

 • ΚΑΡΑΚΟΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, MD ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ
 • Θεραπεία με
 • ''Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι με τη βοήθεια του Υαλουρονικού οξέος''
 • DENTISTY FOR DISABLED PATIENTS
 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΔΕΒΕΝΟΣ (ΡΗΞΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ)
 • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΟΥΜΑ ( Η ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ )
 • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
 • ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΡΙΜΟΥΡΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

KWS_GR_PROGRAMMA-1.png

Στην πανέμορφη Κω, το νησί του πατέρα της ιατρικής Ιπποκράτη, πρόκειται να διεξαχθεί το 2ο Διεθνές Συνέδριο, για τον Τουρισμό Υγείας στην Ελλάδα, (23-24 Ιουνίου 2018), με τη συμμετοχή κορυφαίων προσωπικοτήτων, από όλο τον κόσμο, υπό την αιγίδα του ΙΣΑ.

Το συνέδριο που έχει θέμα «Τουρισμός Υγείας και Ανάπτυξη», διοργανώνεται από την ΚΕΔΕ, το Δήμο Κω και το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Ιατρών.

Σε αυτή τη διεθνούς κύρους διοργάνωση, θα συμμετάσχουν εμπειρογνώμονες από την παγκόσμια αγορά του τουρισμού υγείας ,κορυφαίοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κυβερνητικοί παράγοντες της Ελλάδας και άλλων χωρών, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού και τουριστικού κλάδου της χώρας μας κ.α.

Επίσης πρόκειται να πραγματοποιηθεί, η καθηλωτική τελετή αναπαράστασης του Όρκου του Ιπποκράτη, στο Ασκληπιείο Κω, στην οποία θα συμμετάσχουν γιατροί από όλο τον κόσμο που έχουν προσκληθεί να παρακολουθήσουν το συνέδριο.

Σχολιάζοντας το θέμα, ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ. Πατούλης, ανέφερε τα εξής:

«Η χώρα μας έχει αναδειχθεί σε ισχυρό παίκτη, στην παγκόσμια αγορά του τουρισμού υγείας και όσο περνάει ο καιρός καταφέρνουμε να εδραιώσουμε τη θέση της. Με στόχο την ανάδειξη της χώρας μας, σε κορυφαίο προορισμό ιατρικού τουρισμού, ενώσαμε τις δυνάμεις του ιατρικού κόσμου, της επιστημονικής κοινότητας ,της αυτοδιοίκησης και των επιχειρήσεων, από τον κλάδο της ιδιωτικής υγείας, του τουρισμού, της αναψυχής και της ευεξίας. Έχουμε πραγματοποιήσει μεταξύ άλλων, σημαντικές διοργανώσεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, οι οποίες έχουν φέρει τη χώρα μας, στο επίκεντρο αυτής της αγοράς. Το επόμενο βήμα είναι η διοργάνωση του σημαντικού αυτού συνεδρίου διεθνούς κύρους που θα φέρει τους καλύτερους του κόσμου από τον τομέα του τουρισμού και της υγείας, στο πανέμορφο νησί , του πατέρα της ιατρικής, Ιπποκράτη»

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση