Ομορφιά

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

newego_DSFAGASDFSDFDFFFFFF.JPG

Απαλλαγείτε από κάθε μορφή ακμής και θεραπεύστε την τριχόπτωση. Το LaserΑλεξανδρίτης και τα laser για την ακμή είναι οι κατάλληλοι σύμμαχοι για να αποκαταστήσετε κάθε παθολογική κατάσταση και αισθητικό πρόβλημα στο πρόσωπο και το σώμα.

 

Καταπολέμηση ακμής

Για να βρεθεί η κατάλληλη θεραπεία για την ακμή, πρέπει ο θεράπων ιατρός να διαχωρίσει τη μορφή της ακμής. Η φαγεσωρική ακμή εμφανίζεται με στίγματα, η βλατιδοφλυκταινώδης με κόκκινα σημάδια που μπορεί να εμφανίζουν πύον, η βλατιδοοζώδης με εξογκώματα και η κυστική ακμή με κύστες. Οι τελευταίες μορφές πρέπει να αντιμετωπιστούν με προσοχή καθώς μπορεί να αφήσουν σημάδια ή ουλές.

Για την αντιμετώπιση της ακμής πρέπει να υπάρχουν στόχοι. Η μείωση του σμήγματος και ο περιορισμός των βακτηριδίων που ευθύνονται για τη φλεγμονή. Μία θεραπεία μπορεί να είναι τοπική, συστηματική ή να συμπεριλαμβάνει απλά κάποια ευρέως αποδεκτά μέτρα υγιεινής, όπως η σχολαστική καθαριότητα με ειδικά προϊόντα δερματολογικά.

Από τη στιγμή που η θεραπεία που θα εφαρμοστεί είναι η σωστή, η ακμή θα υποχωρήσει σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Όταν η θεραπεία σταματήσει υπάρχει κίνδυνος η ακμή να επανεμφανιστεί, γι’ αυτό και πραγματοποιούνται θεραπείες συντήρησης για να προλάβουν αυτό το γεγονός.

Αποτρίχωσημε Laser Alexandrite® 755nm, long pulse (3msec)

Αυτός ο τύπος laserσυγκριτικά με άλλους έχει το μεγαλύτερο μέγεθος δέσμης και ειδικό μηχανισμό δυναμικής ψύξης , καλύπτοντας με απόλυτη ασφάλεια και ταχύτερα μεγάλες επιφάνειες της επιδερμίδας σε όλο το σώμα. Σημαντικό επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι η διαδικασία είναι ανώδυνη.

Το μηχάνημα παράγει ακτινοβολία σε συγκεκριμένα μήκη κύματος, θερμαίνοντας τον βολβό της τρίχας έτσι ώστε να καταστρέφεται και ο θύλακας. Η διαδικασία συμβαίνει αποκλειστικά στον θύλακα, χωρίς να επηρεάζει την επιδερμίδα. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Τα MedicalAnti-AgingCenter σας προσφέρουνσε χαμηλές τιμές διάγνωση και θεραπεία τόσο στην ακμή όσο και στην τριχοφυΐα. Επικοινωνήστε με την ειδική ομάδα δερματολόγων. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σταδερματολογικά ιατρεία MedicalAntiagingCenters.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση