Ομορφιά

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

breast_fb.jpg

Ουδείς πλέον αμφισβητεί ότι το στήθος αποτελεί για την γυναίκα εκτός από ένα όργανο πολύ σημαντικό στον τοκετό και την γαλουχία και ένα σημείο του σώματος της ιδιαίτερα ευαίσθητο ψυχολογικά για την ίδια.

Η πτώση των μαστών μπορεί να είναι αποτέλεσμα της εγκυμοσύνης, του θηλασμού, του μεγάλου βάρους του μαστού, της βαρύτητας ή μπορεί να είναι ανατομικό χαρακτηριστικό.

Η ανόρθωση αποτελεί μία πλαστική χειρουργική επέμβαση για την επιδιόρθωση της πτώσης και της χαλάρωσης του στήθους.

Σε περίπτωση που υπάρχει μικρός βαθμός χαλάρωσης τότε γίνεται περιθηλαία ανόρθωση στήθους. Σε μεγαλύτερου βαθμού πτώσεις πιθανόν να χρειασθούν μεγαλύτερες τομές.

Ο πλαστικός χειρουργός θα σημειώσει πάνω στο σώμα σας τη θέση όπου θα γίνει η επανατοποθέτηση της θηλής σας κατά την μαστοπηξια. Στη συνέχεια θα αφαιρέσει το περισσευούμενο δέρμα και θα ανασηκώσει τον ιστό του στήθους σας στην κατάλληλη θέση πάνω στον θώρακα.

Σε περιπτώσεις που το στήθος είναι μικρό και πτωτικό ταυτόχρονα, τότε μπορεί παράλληλα με την ανόρθωση στήθους να πραγματοποιηθεί και αυξητική. Τα καλύτερα αποτελέσματα παρουσιάζονται στις γυναίκες με μικρά και πτωτικά στήθη, αλλά όλοι οι μαστοί μπορούν να ανορθωθούν. Είναι σημαντικό να γνωρίζει μία γυναίκα ότι η ανόρθωση είναι μία χειρουργική διαδικασία που δεν επηρεάζει με κανέναν τρόπο μία μελλοντική εγκυμοσύνη ή θηλασμό.

Η σύγχρονη πλαστική χειρουργική έχει πλέον τη δυνατότητα να ανορθώσει ένα πτωτικό στήθος με ελάχιστες τομές οι οποίες ουσιαστικά εξαφανιζονται στο μετεγχειρητικό διάστημα.

ZISIS_BOUKOUVALAS.jpg

ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΖΗΣΗΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση