Ομορφιά

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

ZGZAfdGZDRGHZATYH.jpg

Οι ρυτίδες του μετώπου μπορούν να εξαφανιστούν με το Botox – dysport δημιουργώντας μια λείανση στο μέτωπο.

Έχει ένδειξη όχι μόνο για το μέτωπο αλλά και για τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια (το πόδι τις χήνας), τις ρυτίδες στο άνω χείλος και τις ρυτίδες του μυώδους πλατύσματος στο λαιμό. Είναι θεραπεία που εφαρμόζεται στο ιατρείο, η οποία δεν δημιουργεί ούτε σημάδια ούτε ουλές ούτε χρειάζεται νοσοκομειακή περίθαλψη.

Τα αποτελέσματα αρχίζουν να φαίνονται μετά από 48 ώρες, έχουν ένδειξη και αποτελεσματικότητα τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες χωρίς κάποιο όριο ηλικίας. Οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια (το πόδι τις χήνας) εξαφανίζονται χωρίς όμως να εμποδίζουν τις κινήσεις του ματιού και τις εκφράσεις του προσώπου. Τα αποτελέσματα διαρκούν για 5-6 μήνες όπου και χρειάζεται επανάληψη.

Η ειδική τοξίνη που χρησιμοποιείται έχει υποστεί επεξεργασία πολλών σταδίων έτσι ώστε η δράση της να είναι εντελώς ειδική και όσο το δυνατόν περισσότερο προβλέψιμη. Η χρήσεις της δεν περιορίζονται μόνο στην Αισθητική Χειρουργική αλλά έχουν να επιδείξουν άριστα αποτελέσματα και σε άλλους τομείς όπως στην αντιμετώπιση της παράλυσης του προσωπικού νεύρου, των συνκινησιών κατά την ανάρρωση από την παράλυση του προσωπικού νεύρου, την ενίχυση των μικροχειρουργικών τεχνικών στο πρόσωπο κ.α.

 

KOTROTIOY_MARIA_SDFAWFDWF.jpg

ΚΟΤΡΩΤΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση