Ομορφιά

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

 diamond_plus_forever.jpg

Diamonds are forever
Η συσκευή diamond plus, είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και αποτελεί το Διαμάντι που θέλουμε να έχουμε πάντα δίπλα μας…….

Συνδυασμός μοντέρνας τεχνολογίας και αισθητικής ιατρικής σε μια ΝΕΑ συσκευή, ιδανική για την αναδόμηση του κολλαγόνου και ανανέωση του δέρματος.

Η συσκευή συνδυάζει δερμοαπόξεση με κεφαλές διαμαντιών, μεσοθεραπεία, κρυοθεραπεία καθώς και πολλαπλό RF.

Ο σκοπός του συστήματος diamondplus  είναι να δημιουργήσει ένα απαλό, γεμάτο υγεία & λάμψη δέρμα, να αυξήσει την ανθεκτικότητα του στις περιβαλλοντικές επιδράσεις & να επανακτήσει τις κανονικές του λειτουργίες, μας λέει ο κύριος ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται:

  • Απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας

  • Εξομάλυνση ή αφαίρεση ουλών, αλλά και κηλίδων κ.ά.

  • Ήπιος ή βαθύς καθαρισμός του δέρματος με συνέπεια την άμεση φωτεινότητα και αναζωογόνηση της επιδερμίδας

  • Σημαντική μείωση του μεγέθους των πόρων

Η τεχνική αυτή έχει πολλά πλεονεκτήματα, όπως:

  • Ανώδυνη ευχάριστη θεραπεία

  • Άμεσα αποτελέσματα

  • Μικρής διάρκειας συνεδρίες                                                                    

Χωρίς αμφιβολία, ο ιατρικός καθαρισμός του προσώπου είναι κάτι παρά πάνω από απαραίτητος για την απελευθέρωση του δέρματος από το σμήγμα που φράζει τους πόρους. Χρησιμοποιώντας υπέρηχα κύματα επιτυγχάνουμε την αφαίρεση του σμήγματος χωρίς τους ερεθισμούς & ανεπιθύμητες αντιδράσεις που προκαλούν άλλες πεπαλαιωμένες μέθοδοι, όπως ο ατμός & η πίεση των σπυριών.

Ακολούθως εφαρμόζουμε ενυδατικά υλικά και πλήθος βιταμινών με την μέθοδο της μεσοθεραπείας που επιτρέπει την διείσδυση των πιο πάνω ουσιών, βαθειά στο δέρμα. Στη συνέχεια και ανάλογα με την ανάγκη καθενός ατόμου, χρησιμοποιούμε την δερμοαπόξεσημε διαμάντια επεξεργασμένα με laser.

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την προσθήκη ειδικών lasers που βοηθούν στη απομάκρυνση των μικροβίων που παρασιτούν στο δέρμα αλλά & στην προστασία από τις αντιαισθητικές ουλές . Ο θεραπευτικός λοιπόν  συνδυασμός δρα σε βάθος για να επιτρέψει στο δέρμα να επανακτήσει την κυτταρική ανανέωση, να βελτιώσει την μικροκυκλοφορία & να βοηθήσει την ανάπλαση & αναγέννηση νέου κολλαγόνου.

Με εντυπωσιακά και ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα σε δέρματα με ακμή και σημάδια ακμής , θαμπά με λιπαρότητα, διευρυμένους πόρους, λεπτές ρυτίδες , πανάδες και φωτογήρανση.
Χωρίς ερεθισμό και χρόνο αποθεραπείας, επιστρέφοντας με ανανεωμένο και βελούδινο δέρμα άμεσα στην καθημερινότητα, από την πρώτη κιόλας φορά που θα το δοκιμάσετε.

vlaxopoulos.jpg

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση