Ομορφιά

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

TRIXOFIIIA_GINAIKA.jpg

Γράφει ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Ο αριθμός, το χρώμα, το μήκος και η ποιότητα του ανθρώπινου τριχώματος είναι γενετικά καθορισμένα και επηρεάζονται από τα στεροειδή του φύλου – τις ορμόνες, που παράγονται γενικά στον οργανισμό και τοπικά στο δέρμα. Σας παρουσιάζουμε νέους μεθόδους αντιμετώπισης της τριχοφυΐας με την βοήθεια του κυρίου Σπύρου Βλαχόπουλου – Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου.


Πώς εμφανίζεται η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα;

Έχει πλέον αποδειχθεί πως τα ανδρογόνα παράγονται τοπικά στο δέρμα από το μεταβολισμό είτε της τεστοστερόνης είτε της DHEA-S και η παραγωγή αυτή έχει συνδεθεί με την εμφάνιση ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.


Με διάφορες μεθόδους αποτρίχωσης (κρέμες, ξυραφάκια, κερί) θα απαλλαγώ;

Με τις μεθόδους αυτές ο κύκλος ζωής της τρίχας (αναγενής, καταγενής και τελογενής φάση) συγχρονίζεται στην αναγενή φάση με αποτέλεσμα την επανεμφάνιση και την πιο γρήγορη ανάπτυξη τους. Έτσι έχουμε ουσιαστικά το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα, αφού συντηρείται και αυξάνεται το αίτιο πού προκαλεί την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.


Με τη  «βελόνα» ή την ραδιοφωνική συχνότητα υπάρχει λύση;

Η ηλεκτρόλυση (βελόνα) ή η ραδιοφωνική συχνότητα, παρά το γεγονός ότι μπορούν να μειώσουν την ανάπτυξη των τριχών, συχνά απαιτούν διαρκή και πολυετή θεραπεία. Η ηλεκτρόλυση δε αποτελεί και αρκετά επώδυνη μέθοδο.


Οι τοπικές θεραπείες προσφέρουν βοήθεια;

Το φυτικό σύμπλεγμα στερολών είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται τοπικά  - σε μορφή κρέμας – προσφέροντας βοήθεια στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Έχει αποδειχθεί ύστερα από κλινικές μελέτες ότι το σύμπλεγμα στερολών βοηθάει στην αναστολή της δράσεως ουσιών που ευθύνονται για την τριχοφυΐα στο πρόσωπο στις μασχάλες και στο εφήβαιο.


Με τα laser υπάρχει θεραπεία;

Το laser αφαιρεί γρήγορα και με ασφάλεια τις ανεπιθύμητες τρίχες χωρίς να βλάπτει το δέρμα. Κάθε παλμός της ακτίνας του laser καταστρέφει μεγάλο αριθμό θυλάκων των τριχών σε λιγότερο από ένα 1 δευτερόλεπτο.


Ποια είναι η διαδικασία των laser; Υπάρχουν παρενέργειες;

Η τεχνολογία πλέον έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου. Τώρα, με τη μέθοδο SHR, μπορούμε να απαλλαγούμε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα οριστικά σε κάθε εποχή του χρόνου.
Η μέθοδος αποτρίχωσης SHR χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία για να προσφέρει μια απλή λύση για μια πραγματικά αποτελεσματική αποτρίχωση. Η μοναδική μέθοδος σταδιακής θέρμανσης SHR για την αφαίρεση των θυλάκων των τριχών, αποφεύγει τον τραυματισμό στο γύρω δέρμα. Η σαρωτική τεχνική motionTM κρατά το laser σε συνεχή κίνηση και εξασφαλίζει την πλήρη κάλυψη. Η ταυτόχρονη ψύξη αποτρέπει τους ερεθισμούς και κάνει πιο άνετη τη θεραπεία, ενώ παράλληλα, με ειδική τεχνολογία, επιτρέπεται η θεραπεία μεγάλων περιοχών σε λιγότερο χρόνο. Σε λευκό ή ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ δέρμα, με οποιονδήποτε τύπο τρίχας, λύσεις αφαίρεσης, επιτυγχάνουν τα μέγιστα αποτελέσματα σε όλες τις περιοχές του σώματος με θεραπείες που είναι ασφαλείς, γρήγορες και πάνω απ’ όλα πραγματικά ΑΝΩΔΥΝΕΣ. Έτσι πολύ σύντομα (6-8 συνεδρίες ανάλογα με το σημείο του σώματος) το πρόβλημα της τριχοφυΐας θα αποτελεί παρελθόν.

vlaxopoulos.jpg

Ο ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Σχόλια  

ολγα Παπαδοπούλου
0 #1 ολγα Παπαδοπούλου 27-12-2016 22:45
Εκπληκτικός γιατρός με εκπληκτικά μηχανήματα. Συνδυασμός για εξαιρετικά αποτελέσματα.!!!!!!!
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση