Ευζωία

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

wearing underwear health

Όσο περίεργο και αν ακούγεται το είδος εσωρούχου που επιλέγετε να φοράτε, συνδυασμένο με τις καθημερινές σας συνήθειες, μπορούν να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην υγεία σας!

1ο Λάθος: Πολύ στενά εσώρουχα

Τα πολύ στενά εσώρουχα μπορούν να προκαλέσουν γδάρσιμο στο δέρμα σας και κολπικούς ερεθισμούς. Προτιμήστε άνετα και ευάερα για να αποφύγετε τον κίνδυνο ερεθισμού.

2ο Λάθος: Συνθετικά υφάσματα και μετάξι

Όσον αφορά στο υλικό, οι ειδικοί συμφωνούν πως η καλύτερη επιλογή είναι το βαμβάκι, ειδικά στην περιοχή του καβάλου. Συνιστάται να μείνετε μακριά από συνθετικά υφάσματα και να επιλέγετε το μετάξι μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Ο λόγος είναι ότι το μετάξι και τα συνθετικά υφάσματα δεν αναπνέουν, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο να παγιδεύεται η υγρασία και να διατηρείται μέσα στην περιοχή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν βακτηριακές λοιμώξεις.

3ο Λάθος: Εσώρουχα το βράδυ

Οι περισσότεροι ειδικοί υποστηρίζουν πως το βράδυ πρέπει να κοιμόμαστε εντελώς γυμνοί. Αυτό εξυπηρετεί από άποψη αναπνοής και «αερισμού». Για τις γυναίκες που βρίσκονται στην εμμηνόπαυση, το να κοιμούνται χωρίς εσώρουχα έχει ακόμα μεγαλύτερη λογική. Όσο περισσότερα φοράτε, τόσα περισσότερα θα πρέπει να βγάζετε κατά τις νυχτερινές εφιδρώσεις.

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση