MediOne_Ktirio_big.jpg

Τι σημαίνει και τι είναι για εσάς το MediOne Day Clinic (Αρχάγγελοι);

Είναι για όλους εμάς, που ανήκουμε στην οικογένεια του MediOne DayClinic, έργο ζωής!
Επενδύοντας πάντα σε νέα υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας εξασφαλίζουμε νέα δεδομένα στην ποιότητα και στην άνεση των εξεταζόμενων.
Σκοπός μας είναι, όλοι να έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν κρίσιμες εξετάσεις και θεραπείες, για την υγεία τους, με εξοπλισμό υψηλής ευκρίνειας στο χώρο της Υπερβαρικής Ιατρικής, ψηφιακής μαστογραφίας, αξονικής τομογραφίας, μαγνητικής τομογραφίας, ακτινογραφίας, αιματολογικών εξετάσεων κλπ. διασφαλίζοντας αποτελέσματα υψηλής αξιοπιστίας.
Όπως αναφέρει ο κ. Γιαννακουλάκος, ο πρωταρχικός σκοπός μας είναι, η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών του MediOne Day Clinic και κατ’ επέκταση η άμεση εξυπηρέτηση και η ασφάλεια των εξεταζόμενων.

Θα μας αναφέρετε κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα, με τα οποία θα κάνετε πράξη, το όραμα σας για καλύτερη υγεία;

Το MediOne Day Clinic, δραστηριοποιείται στον κλάδο των ιατρικών υπηρεσιών υγείας, από το 2014. Σήμερα αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ιδιωτικούς φορείς παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας περίθαλψης, στα Νότια προάστια. Δέσμευση  μας είναι, η συνεχής αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, με μοναδικό στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων των ανθρώπων, μέσα από την προσφορά καινοτόμων, σε προνομιακές τιμές και εύκολα προσβάσιμων υπηρεσιών υγείας, για όλους τους πολίτες!

Με ποια καινούρια μηχανήματα εξοπλίστηκε πρόσφατα το Kέντρο σας;

Πρόσφατα το Κέντρο μας, προμηθεύτηκε την τελευταία λέξη της ιατρικής τεχνολογίας, τον νέο μαγνητικό τομογράφο Siemens MAGNETOM 1.5 TESLA, ο οποίος ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες του κοινού, για μια καλύτερη, γρήγορη  και πιο άνετη εμπειρία σάρωσης, ενώ προσφέρει και τη δυνατότητα κάλυψης όλων των τύπων εξετάσεων, παρέχοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Τι άλλα μηχανήματα διαθέτει το Κέντρο σας;

Εξίσου σημαντικό απόκτημα είναι ο Αξονικός Τομογράφος 16 τομών, με χαμηλότερη δόση ακτινοβολίας για τον ασθενή και κατ’ επέκταση αυξημένη ταχύτητα στην διάρκεια της εξέτασης.
Επίσης, ο ψηφιακός μαστογράφοςμας, εξασφαλίζει ψηφιακή μεγέθυνση σε οποιοδήποτε τμήμα των μαστών, αλλά και εντοπισμένων ψηφιακών μαστογραφικών απεικονίσεων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κέντρο μας, προσφέρει σύγχρονες εξετάσεις ψηφιακής ακτινογραφίας, υψηλότατης διαγνωστικής ακρίβειας, με δυνατότητα ηλεκτρονικής αποθήκευσης σε CD.

Έχετε  επίσης Θάλαμο Υπερβαρικής Ιατρικής, πείτε μας λίγα λόγια για αυτό;

Η Υπερβαρική Θεραπεία Οξυγόνου, είναι μια ευχάριστη, ανώδυνη, χαλαρωτική θεραπεία, που προάγει τη φυσική επούλωση!
Θεραπεία με Υπερβαρικο Οξυγόνο (ΘΥΒΟ) ορίζεται ως η αναπνοή 100% Οξυγόνου, εντός ειδικού χώρου – θαλάμου αποσυμπίεσης, με ειδικές ατομικές μάσκες προσώπου!  

ypervariko.jpg

Υπάρχουν συγκεκριμένες ενδείξεις, όπου τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά!
Μερικές από αυτές είναι:

1. Διαβητικό Πόδι
2. Χρόνια Έλκη
3. Αθλητικές Κακώσεις
4. Οστεομυελίτιδα
5. Αποκατάσταση μετά από εμφυτεύματα
6. Αιφνίδια Βαρηκοία-Εμβοές
7. Μετακτινικές Διαταραχές
8. Λοιμώξεις Μαλακών Μορίων
9. Οστικό Οίδημα
10. Διαταραχές αιμάτωσης
11. Κεφαλαλγίες
12. Αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο
13. Σκλήρυνση κατά πλάκας
14. Σύνδρομο Raynaud
15. Εγκαύματα
16. Χρόνια κόπωση
17. Αιμορραγική κυστίτιδα
18. Χρόνια προστατίτιδα
19. Καθυστερημένη πώρωση καταγμάτων
20. Αυτισμός-σύνδρομο “Asperger”

Ποια η σημασία της τεχνολογίας αιχμής του Κέντρου σας;

Η διαδικασία συνεχούς βελτίωσης της ποιότητας των υπηρεσιών μας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια των εξεταζομένων αποτελεί στρατηγική επιλογή του MediOne Day Clinic.

Γιατί να επιλέξει κάποιος το MediOne Day Clinic;

Γιατί παρέχει ασφάλεια, αξιοπιστία, άριστη εξυπηρέτηση, μεγάλο ποσοστό  επιτυχίας στις θεραπείες,  προσιτές προνομιακές τιμές και ένα υπέροχο μοντέρνο περιβάλλον.
Το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό έχει άρτια επιστημονική κατάρτιση και πολυετή εμπειρία στο χώρο της υγείας. Σκοπός του είναι, να εξυπηρετεί τον εξεταζόμενο, γρήγορα, διακριτικά και με ασφάλεια.

Ποιά τμήματα διαθέτει το Κέντρο σας;
Διαθέτουμε τα παρακάτω τμήματα:

ΥΠΕΡΒΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΔΥΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
Θεραπεία με Υπερβαρικό Οξυγόνο

ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΤΙΚΟ

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ - ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ

και σύντομα:
ΜΟΝΑΔΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ (Μ.Η.Ν.)

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links