εταιρικά νεα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

 • ΚΑΡΑΚΟΖΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, MD ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ
 • Θεραπεία με
 • ''Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι με τη βοήθεια του Υαλουρονικού οξέος''
 • DENTISTY FOR DISABLED PATIENTS
 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΔΕΒΕΝΟΣ (ΡΗΞΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ)
 • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΟΥΜΑ ( Η ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ )
 • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
 • ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΡΙΜΟΥΡΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

studio.jpg

Η Digital Tempo αποτελεί ένα Digital Agency που αναπτύσσεται και εξελίσVVCVσεται με γρήγορους ρυθμούς στον χώρο του digital marketing και των νέων τεχνολογιών με εξειδίκευση στο ιατρικό marketing.

Μέσα σε 3 χρόνια η εταιρία κατάφερε να εδραιωθεί, να εξελιχθεί αλλά και να ξεχωρίσει στον τομέα της. Με την συνεχόμενη αύξηση τόσο των ανθρώπων της όσο και του πελατολογίου της, η Digital Tempo έχει καταφέρει να δώσει το δικό της… ρυθμό στο χώρο της ψηφιακής προβολής των ιατρών!

Λίγο πριν τον τέταρτο χρόνο λειτουργίας της, η μετακίνηση της Digital Tempo σε νέα γραφεία αποτελεί πλέον πραγματικότητα. Έπειτα από πολλή σκέψη και αποφασιστικές κινήσεις του CEO & Founder της Digital Tempo, Νίκου Παπαδόπουλου, η μετακόμιση της εταιρείας σε μεγαλύτερα γραφεία, αποτελεί πλέον απαραίτητη κίνηση, έπειτα από τη συνεχόμενη ανοδική της πορεία.

Η απόφαση πάρθηκε έπειτα από την ανάγκη δημιουργίας ενός πλήρως εξοπλισμένου στούντιο που μπορεί να ανταποκριθεί στις νέες ανάγκες της εταιρείας. Η ανοδική πορεία της Digital Tempo και οι απαιτήσεις των πελατών για φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις, δημιουργία video και πολλών άλλων, γέννησαν την ιδέα της δημιουργίας ενός άκρως εξοπλισμένου και καταρτισμένου στούντιο. Στο νέο στούντιο της εταιρείας, θα πραγματοποιούνται οι συνεντεύξεις των ιατρών αλλά και φωτογραφήσεις τους, για τη σωστή προβολή τους. Με αυτό τον τρόπο, διαμορφώνεται το τοπίο για μια διαφορετική υπηρεσία που προσφέρει το ανερχόμενο Digital Agency στον ιατρικό κλάδο.

Εκτός όμως από την προβολή των ιατρών με βίντεο-συνεντεύξεις και φωτογραφήσεις, η εταιρεία αναλαμβάνει την σωστή διαχείριση των social media, των διαφημίσεων Google AdWords και τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουν οι γιατροί, ανάλογα με την ειδικότητά τους, για μια σωστή προβολή της επιστήμης τους. Συγκεκριμένα, η Digital Tempo αναλαμβάνει την εταιρική ταυτότητα του ιατρού, τη δημιουργία & διαχείριση ιστοσελίδων, e-mail marketing, στρατηγική SEO, content marketing και πολλά ακόμη.

Η νέα εικόνα της Digital Tempo διαμορφώνεται με καινούργια γραφεία, με εξειδικευμένο προσωπικό και με τα κατάλληλα εργαλεία που χρειάζεται ο κάθε ιατρός για την προβολή του! Αν λοιπόν, ψάχνετε τις κατάλληλες υπηρεσίες Digital Marketing, φρέσκιες γραφιστικές ιδέες, γρήγορο προγραμματισμό, δημιουργία βίντεο και συνεντεύξεων, δεν έχετε παρά να μπείτε στους ρυθμούς της… Digital Tempo! www.digitaltempo.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση