εταιρικά νεα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

 • Θεραπεία με
 • ''Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι με τη βοήθεια του Υαλουρονικού οξέος''
 • DENTISTY FOR DISABLED PATIENTS
 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΔΕΒΕΝΟΣ (ΡΗΞΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ)
 • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΟΥΜΑ ( Η ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ )
 • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
 • ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΡΙΜΟΥΡΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

 

elpenfarm.jpg
Η Ελληνική Φαρμακευτική Βιομηχανία, ELPEN στέκεται  διαχρονικά δίπλα στον Έλληνα Φαρμακοποιό, ενισχύοντας κάθε προσπάθεια που προωθεί τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των φαρμακείων.

Στο πλαίσιο αυτό, συμμετείχε ενεργά στην 4η επαγγελματική Διημερίδα «Επιχειρηματικές λύσεις και προοπτικές για το φαρμακείο», που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη από τον Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. Η Διημερίδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017, στο Porto Palace με την παρουσία 450 επαγγελματιών υγείας (φαρμακοποιοί, φοιτητές Φαρμακευτικής, ιατροί, απασχολούμενοι σε φορείς υγείας).

Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης υλοποιήθηκαν 9 στρογγυλά τραπέζια, στα οποία συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα για τη βιωσιμότητα και την επιχειρηματική ανάπτυξη του σύγχρονου φαρμακείου με έμφαση στα ελληνικά ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ., αλλά και τις νέες προκλήσεις που προβάλλονται για τα φαρμακεία και τις επιχειρήσεις, τα ζητήματα οικονομικής διαχείρισης και τις σύγχρονες τάσεις της φαρμακευτικής αγοράς.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε το στρογγυλό τραπέζι που πραγματοποιήθηκε με θέμα «ΜΗΣΥΦΑ και ΓΕΔΙΦΑ: απειλές και ευκαιρίες για το φαρμακείο – ΣΥΦΑ : Ο σύμμαχος του φαρμακείου», στο οποίο συμμετείχαν οι κ.κ. Β. Πενταφράγκας, υπεύθυνος εταιρικών υποθέσεων ELPEN και εντεταλμένος σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (Π.Ε.Φ), Λ. Φαρσάκης, πρόεδρος ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης, Κ. Θεοδοσιάδης, πρόεδρος Φ.Σ. Θεσσαλονίκης, Δ. Κούβελας, καθηγητής Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ., Κ. Παναγούλιας, αντιπρόεδρος ΣΦΕΕ και αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΒΙΑΝΕΞ, Ι.Τσέτη, πρόεδρος Δ.Σ και CEO επιχειρήσεων ΟΦΕΤ, Uni-Pharma ABEE και Intermed ABEE και Σ. Κίντζιος, Business Development Manager επιχειρήσεων ΟΦΕΤ και μέλος Δ.Σ. Ιntermed AΒΕE.

Στη δημόσια τοποθέτησή του ο κ. Πενταφράγκας σημείωσε, πως «Το Ελληνικό Φαρμακείο καλείται να διαδραματίσει κρίσιμο ρόλο σήμερα, προσφέροντας προστιθέμενη αξία τόσο στους πολίτες, όσο και στο πληγωμένο σύστημα υγείας. Πρέπει να γίνει κατανοητή από όλους η ανάγκη ενίσχυσης των υπηρεσιών που αναπτύσσονται εντός των φαρμακείων».

Αναφερόμενος στο ζήτημα των ΜΗΣΥΦΑ/ΓΕΔΙΦΑ, επισήμανε την πάγια θέση της Π.Ε.Φ, τονίζοντας «Οτιδήποτε χαρακτηρίζεται από τον Ε.Ο.Φ ως φάρμακο, πρέπει να διατίθεται στους πολίτες από τους υπεύθυνους υγειονομικούς λειτουργούς και επιπλέον ανεξαρτήτως ασφαλιστικής κάλυψης και τρόπου αποζημίωσης, πρέπει να καταχωρούνται στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης στο ΑΜΚΑ των πολιτών».

Κατά τη διάρκεια της Διημερίδας, η ELPEN παρουσίασε από τη νέα σειρά artia by ELPEN, τα προϊόντα για την ανακούφιση των ανθρώπων με δερματικούς ερεθισμούς και συμπτώματα ακτινικής δερματίτιδας.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση