εταιρικά νεα

1a

Αναζήτηση Ιατρών

Διακοπές και υγεία. Παροχές υγείας σε όλη την Ελλάδα

 • Θεραπεία με
 • ''Ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι με τη βοήθεια του Υαλουρονικού οξέος''
 • DENTISTY FOR DISABLED PATIENTS
 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΟΥΔΕΒΕΝΟΣ (ΡΗΞΗ ΜΗΝΙΣΚΟΥ)
 • ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΟΥΜΑ ( Η ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ )
 • ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
 • ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΡΙΜΟΥΡΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
 • ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ
Εκτύπωση Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

astrazenecae1.jpg

Σε ανάθεση νέων ρόλων σε στελέχη της προχώρησε η AstraZeneca Ελλάδος. Στο πλαίσιο αυτό, νέα External Affairs Director αναλαμβάνει η Γιώτα Κοτσεκίδου, ενώ τη τη θέση του COSI & Business Development Director αναλαμβάνει ο Ευθύμιος Νικολόπουλος.

Η κ. Κοτσεκίδου από το 2014 που ξεκίνησε να εργάζεται στην AstraZeneca μέχρι σήμερα κατείχε τη θέση της BU Director Oncology. Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια, ηγήθηκε της ανάδειξης της ογκολογίας ως έναν από τους στρατηγικούς πυλώνες της AstraZeneca και της εισαγωγής νέων ογκολογικών θεραπειών στην ελληνική αγορά .

Είναι απόφοιτος του Χημικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ξεκίνησε την καριέρα της το 1990, ως Ιατρικός Επισκέπτης. Στη συνέχεια ανέλαβε θέσεις αυξανόμενης ευθύνης σε θέσεις πωλήσεων, marketing και υψηλόβαθμες διοικητικές θέσεις στο χώρο του φαρμάκου σε διαφορετικές θεραπευτικές κατηγορίες.

kotsekidoue1.jpg
Ο κ. Νικολόπουλος ξεκίνησε να εργάζεται στην AstraZeneca το 2014, ως Commercial Operations and Strategic Initiatives (COSI) Leader και συμμετείχε σε στρατηγικά projects στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ πολλές από τις πρωτοβουλίες του COSI υιοθετήθηκαν ως βέλτιστες πρακτικές από το Region Europe.

Είναι κάτοχος πτυχίου Οικονομικής Επιστήμης από το πανεπιστήμιο Πειραιά και κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, Business Economics από το πανεπιστήμιο του Manchester UK, Accounting and Finance από το πανεπιστήμιο LSE UK και Management από το πανεπιστήμιο MIT USA. Τέλος, κατέχει διδακτορικό τίτλο στον τομέα των Άμεσων Ξένων Επενδύσεων από το πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

nikolopoulose1.jpg


Η κα Έλενα Χουλιάρα, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της AstraZeneca Ελλάδας και Κύπρου δήλωσε: «Δέσμευσή μας στην ΑstraZeneca είναι να παρέχουμε ευκαιρίες ανάπτυξης και προόδου στους εργαζομένους της εταιρείας μας. Γι’ αυτό είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να βλέπουμε στην πράξη την εξέλιξη δυο σημαντικών στελεχών της AstraZeneca Ελλάδος, της Γιώτας Κοτσεκίδου και του Ευθύμιου Νικολόπουλου. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και είμαι σίγουρη ότι θα συμβάλλουν σημαντικά στο στόχο της AstraZeneca Ελλάδος για περαιτέρω ανάπτυξη, με όχημα πάντα την καινοτομία και κεντρική προτεραιότητα τον Έλληνα ασθενή».

 

Κοινοποιήστε το άρθρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Χρήσιμα Links


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση